Last news in Fakti

29 Януари, 2020 10:32 14 780 23

Вижте новия Mercedes-Benz S-Klasse

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • w223
Вижте новия Mercedes-Benz S-Klasse - 1

Дебютът на новата серия на Mercedes-Benz S-Klaasse W223 ще се състои съвсем скоро, но сега фото шпионите успяха да заснемат предпроизводствения седан във фабриката без камуфлаж. От снимката се вижда, че моделът ще запази решетката с четири секции, но фаровете и броните ще са с нова форма.

Съдейки по снимките на новата S-класа става ясно още, че флагманът ще изостави фаровете с три диодни "реснички" на дневни светлини. S-Klasse ще премине към стеснена оптика с DRL светлини.

Вероятно върху броните ще се появи по-масивна хромирана облицовка, която ще престане да бъде прерогатив само на пакета AMG. Съдейки по шпионските снимки на рестайлинга на E-класа обаче, ще бъде възможно да се поръчват и седани с частичен антихром пакет.

Друга характеристика на седаните S- и E-Klasse ще бъдат "композитните" задни светлини със сечение на капака на багажника - подобно решение вече се прилага, например, на CLS и актуалния седан A-Klasse. Прибиращите се дръжки на вратите ще станат водещият "трик": S-Klasse ще бъде първият Mercedes с такава функция.

Известно е, че в салона на новата S-класа ще има гигантски сензорен екран с размерите на iPad Pro. Освен това от флагманския автомобил се очаква нова система за автопилот, ще бъде внедрена и трансмисия 4Matic на всички колела, както и електрификация на бензиновите и дизеловите силови агрегати.

Твърди се, че най-вероятно премиерата на новия Mercedes-Benz S-Klasse ще се състои преди края на годината. Щутгарт не е коментирал официално работата по флагманския модел, но съдейки по шпионските снимки, процесът на фина настройка на „базовите“ версии на седана е във финална фаза.

До година след дебюта на стандартната S-класа, в продажба ще се появят наточените версии на Mercedes-AMG и луксозните седани Mercedes-Maybach. По-късно, на пазара ще излезе и електрическата EQS с четири врати.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човека

    21 62 Отговор
    страшна кочина

    Коментиран от #4, #22

  • 2 автосервиз

    55 10 Отговор
    Пак фейс-лифт за много пари. Сега модата е такава - и най успешните и престижни коли се произвеждат макс. 5 години и после ... подменин някое фарче ,изменим малко броня ,добавим още някоя никому ненужна електронна джаджа и ... нов модел (балъците да цакат). Най добрият ( и до днес) МБ си остана W 126 ,който се произвеждаше без фейсове и прочее идиотизми от 1979 г. до 1992 г. - и беше ( и все още е) синоним на истинска германска лимузина.

    Коментиран от #6, #17, #21, #23

  • 3 Хондаджия

    44 12 Отговор
    Само човек, когото има възможността да си я купи от магазина - нова, само той има право да съди. Лично за мен автомобилът е уникален. Мненията на собственици на неподдържани италиански S класи направо ги пропускам.
  • 4 Свинята

    14 5 Отговор

    До коментар #1 от "Човека":

    Предлагам ти моята кочина .Дано си доволен в нея ,сред свои
  • 5 кафе с каймак

    17 8 Отговор
    КОЕ МУ Е НОВОТО? Май само цената и винтилите.
  • 6 Plameni

    23 2 Отговор

    До коментар #2 от "автосервиз":

    Mercedes W126 също има фейслифт през 1986г.

    Коментиран от #7

  • 7 автосервиз

    12 0 Отговор

    До коментар #6 от "Plameni":

    Да - смениха страничните лайсни ,волана и малко пипнаха седалките и ... това е (но не са твърдяли ,че е нов модел !!!).
  • 8 Ивайло

    13 1 Отговор
    И как тия шпиони са влезли чак във фабриката, за да я снимат??? Нещо ми намирисва тука на вътрешен човек, май??? ;)))

    Коментиран от #10, #11

  • 9 W140

    4 0 Отговор
    W126 има 2 фейслифта г-н Автосервиз!

    Коментиран от #14

  • 10 РЗС

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ивайло":

    Абе ти направо ставаш за куче за слепец, такъв остър ум. Всички снимки от фабриките преди премиерите са от алчни служители
  • 11 Коmapak

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ивайло":

    Потвърждавам. Бил съм няколко пъти на територията на даймлер в Щутгарт. Ако имаш пропуск за една сграда той може да не важи за всички помещения. Със сигурност могат да кажат кой е "шпионина" 😊
  • 12 Най-добрия

    14 14 Отговор
    Дами и господа стига с глупави коментари като нямате такава в гаража,просто си мълчете и гледайте богатите как се возят и ползват такава.Имам същата 2015 най доброто возило в света

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 автосервиз

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "W140":

    Г-н Ес класа (1991-99 г.) ,наясно съм с това ,но тогава казваха ,че има обновление на съществуващият модел ,а не казваха ,че има НОВ МОДЕЛ ,а аз това имах предвид. Сега след козметичен фейс-лифт ,лека промяна в интериора ,добавяне на още (на и без друго претрупаната с) електронни асистенти кола - гордо и лепват етикет - нов модел ( с нов индекс) и съответно - нова цена. ПП. Дано никога не ви се налага да човъркате по нова Ес-ка - кошмара е неописуем.
  • 15 Ама и от бентли ли е по убав

    5 3 Отговор

    До коментар #12 от "Най-добрия":

    Мержана
  • 16 тойота

    4 9 Отговор
    Ще е същия кошник като стария.Аз дори не им правя разлика.Тез мерцедеси всичките са ми еднакво грозни.
  • 17 CL500

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "автосервиз":

    Какъв ти фейс-лифт? Такъв е, ако само да кажем леко са променили формата на фаровете и бронята, интериор и всичко останало е същото. А тук ти пишат хората, за съвсем нова форма и тип светлини, стопове, броня, решетка, прибиращи се дръжки на вратите, нов интериор с нов 'таблет' и обърни много добре внимание - НОВИ ДВИГАТЕЛИ, ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯ и т.н., и т.н.. Ако това не е нов модел, здраве му кажи. Ти какво очакваш, че да не го наречеш фейс лифт :-) По твоята логика, всяка кола и модел значи е фейслифт на предния модел, нали има пак 4 колела, един волан, фарове и стопове :-) Плюс това Мерцедес и специално Ес-Клас са за отбрани клиенти, които търсят тази осанка и визия, тук място за генерални експерименти няма, те са за ниските класове. И както писах вече - тук има предостатъчно промени и нови неща.

    Коментиран от #19

  • 18 Хери Пуси

    3 0 Отговор
    Догодина се пише една дума, да го има предвид автора на статия и да се коригира ако може.
  • 19 Госта

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "CL500":

    То ще си покаже като я представят,но само не казвай,че масово новите модели(да,по-нисък клас) не са си фейслифт,просто яко са лакоми за пари,а дизайнерите си барат щепсела....
  • 20 Кольо

    1 0 Отговор
    и 140ката си е не лоша.
  • 21 Зайко Байко многознайко

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "автосервиз":

    Още пaзя еднa W126 , cребърен метaлик c жълто кaфяв кожен caлон. Тaкaвa возия имa caмо cледвaщaтa S-Klasse W 140. Велик aвтомобил. Mercedes-The best or nothing.
  • 22 AMG

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Човека":

    гроздето е кисело викаш , нали , а ти нещо произведе ли та само плямпаш , освен лаина в кенефо .
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.