Last news in Fakti

13 Януари, 2011 10:18 4 219 5

Жена стънтърка – била начинаеща!

Модел,музикант и стънтър – това е определението, което описва най-добре жената чудо Франческа Майлс.

Франческа е единствената жена каскадьорка, която се занинимава професионално с този спорт във Великобритания. Тя се занимава със стънт само от 6 месеца, но ако отдадете нужното внимание на снимките, ще видите, че Франческа не е от начинаещите. Тя борави с мотоциклета си сякаш се е занимавала със стънт цял живот. Stunt Starz е името на отбора на Франческа. Той се състои от двама каскадьори – Франческа и Алстар като стартът на отбора е през 2009 година. За Франческа е много важно да насърчи популяризирането на свободния стил и предприема различни пътувания из страната си, за да постигне тази цел.

За разликата между жените и мъжете стънтъри Франческа споделя, че не намира особено голяма разлика. “Аз не мисля, че има огромна разлика. Да, не е леко, особено ако имаш 600 кубикова машина. Когато се опитвам да я преместя, понякога чувствам голямо напрежение в гърба и ръцете” – споделя красавицата. “Когато намериш балансиращара точка на една машина, то тя сякаш е в безтегловност.”

Според Франческа не е задължително да спазва някакъв режим за фитнес, тъй като каскадьорството е точно това.

За любимия си байк, колкото и глупаво да звучи, е Honda CBR1000RR. Това е така, откакто е била на 15 години и може би така ще бъде до края на живота и. Любимите и шосейни мотоциклети са Honda CBR-F и Kawasaki 636. Франческа подражава и на Джориан Пономареф, който е стънтър и Валентино Роси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 valio

    5 0 Отговор
    bravo bravo super macka e
  • 2 petar

    4 0 Отговор
    aaa taka de :)
  • 3 S.I.

    3 0 Отговор
    EVALA da ima pve4e takiva i v BG
  • 4 cbr

    1 0 Отговор
    ne e glupava honda mi kara
  • 5 M.z.

    0 0 Отговор
    NICE