Last news in Fakti

14 Март, 2011 15:39 942 0

Bottpower XR-1 – нов живот за стар Buell

От испанската компания Bottpower съобщиха, че работят по нов проект, на който дори разпространиха компютърни снимки. Той е по задание на клиент, който е искал да му бъде направено нещо конкретно.

Клиентът е пожелал от Bottpower да му изработи рамата, върху която той собственоръчно да монтирана оригинални двигател, окачване, заден шарнир и гуми от класически Buell XB.

Момчетата от Bottpower обаче са решили като така или иначе правят проект, да предложат свой вариант за довършването му чрез монтиране на нови външни панели и други части. Не е сигурно обаче, че клиентът ще се възползва от него. Според испанците, XR-1 ще тежи около 170кг. и ще разполага с мощност от над 100к.с.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА