15 Март, 2011 09:42 1 942 2

Г-н Черна Магия – каска тежи под 0.5 кг.

Mr. Black Magic Jump е новият офроуд шлем от Suomy, който вече е наличен в шоурумите и ще може да се намери в 5 различни цветови схеми, както и в две едноцветни. Soumy са горди, че могат да се похвалят с каска изцяло „Произведена в Италия” – конструкция, технология, тестове за сигурност и интериорно удобство, прегледани до последния детайл. Компанията използва нови материали като по този начин гарантира за максимално качество с минимално тегло, смесвайки карбонови нишки с различна тежест. Изработен по този начин, шлемът е удобен и уникално лек – по-малко от половин килограм!!!

Формата в долната част е специално проектирана, за да намали ъгъла на врата при евентуален сблъсък и да предостави перфектната комбинация за най-съвременна защита на гръбнака в областта на шията.Вентилацията на брадичката може да се сваля и пере. Всеки шлем е уникален и пипнат до съвършенство, тъй като отливането на шлема е направено на ръка.

Вътрешността е изработена от материята Active Coolmax, която е много лека, мека и дишаща. Вътрешните възглавнички също се свалят, перат или могат изцяло да се заменят. Те могат да бъдат избрани с различна дебелина, за да бъдат удобни на всеки офроуд моторист. Закопчаването сега е по-надеждно с тествания двоен “D” пръстен. Крайната цена е € 349.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 az

    1 0 Отговор
    Ei tva e dobra razrabotka

    Коментиран от #2

  • 2 ти

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "az":

    И аз така мисля !