Last news in Fakti

30 Март, 2011 08:55 3 859 1

E-Max 120S – електроскутер на достъпна цена

Испанската компания E-Max, чиято основна дейност е разработка на превозни средства с нулеви вредни емисии, представи на изложението „Fa la cosa Giusta”, провело се през изминалия уикенд в Милано, нов електрически скутер.

Моделът предлага характеристиките на 125-кубиков скутер, но е оборудван с 4000W електромотор и комплект батерии, който може да се зарежда в стандартен домакински контакт в рамките на 4 часа.

E-Max 120S е в състояние да достига максимална скорост от 80км/ч., а автономията му е между 70 и 90км., като зависи от начина на шофиране. Моделът може да превозва двама човека, чието тегло обаче не трябва да надвишава 144кг.

Цената на електроскутера в Италия е 4 300 евро, но след приспадане на правителствените бонуси, тя се понижава на 3 440 евро. Моделът има и версия E-Max 120S-Delivery, която е насочена към куриески фирми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 next

    0 0 Отговор
    dobro re6enie