Last news in Fakti

8 Август, 2016 09:47 11 740 0

За тези, които искат да превърнат хобито в работа

  • работа-
  • позиция-
  • автомобили-
  • gfk българия
За тези, които искат да превърнат хобито в работа - 1

Феновете на автомобилите и високите скорости винаги се стремят да бъдат близо до своето хоби. Много от тях посещават различни автомобилни състезания и шоуруми. Други прекарват часове в интернет в търсене на последните новости за любимите модели автомобили. Именно за тази група фенове,  компания GfK България, която се занимава с пазарни проучвания, има предложение как да превърнат хобито в своя работа.

За тези, които имат афинитет към колите и добре владеят немски език, от компанията предлагат работно място на позицията „Продуктов специалист с немски език”. Основните задачи на служителя са: търсене на информация за технически характеристики и цени на различни модели автомобили, налични на немския пазар, въвеждане на информацията в специализирана система и корекция на съществуващи или създаване на новите модели в системата.

Другата позиция е за „Продуктов специалист с италиански език”. Изискванията към кандидатите са висока степен на организация, добро ниво на немски/италиански език и отлично боравене с компютър. Не на последно място са необходими добри познания в областта на автомобилите.



Свързани новини