2 Септември, 2016 04:31 1 549 1

Търсят ръководители на полети

  • ръководители-
  • полети

Стартовата заплата е 3000 лв.

Държавно предприятие “Ръководство на въздушното движение” обяви кампания за набиране на кандидати за ръководители на полети. Това е една от най-високоплатените и отговорни професии навсякъде по света, пише в. "Труд".

Стартовото възнаграждение на авиодиспечерите в България е около 3000 лева. Полагат им се пари за храна, гориво, карта за градския транспорт, допълнително здравно осигуряване, безплатни почивки на море и планина, извънредни отпуски и други.

Преди време за започване на работа като авиодиспечер бяха необходими сериозни връзки, но през последните години държавната фирма редовно обявява конкурси за свободните позиции.

Кампанията за набиране на кандидати започва с дни на отворените врати, като първата дата е 12 септември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivo

    0 0 Отговор
    При 27 милиона безработни в целия европейски съюз все ще се намери някой диспечер