12 Септември, 2016 17:43 1 822 0

Международна киноложка изложба по време на изложението за лов, риболов и спортен туризъм

  • иец-
  • лов-
  • риболов-
  • изложение

Изложението с предизвикателство и към риболовците

Международна киноложка изложба по време на изложението за лов, риболов и спортен туризъм - 1

От 15 до 18 септември изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“ ще покаже най-новите тенденции в екипировката, оборудването и аксесоарите за лов, риболов и спортен туризъм. Интер Експо Център ще бъде домакин на събитието.

Изложението се преобразува и за първи път от 5 години насам има бум на фирмите, които ще участват в него. Кризата свършва, посетете „Наслука – лов, риболов, спорт“ от 15 до 18 семптември, за да се уверите сами в това. Нима не искате да сверите часовниците си с най-новите и актуални продукти в бранша?

На 17 септември (събота) ще се проведе и Национална киноложка изложба на различни видове кучета. Голямата награда за победителя е лек автомобил. В рамките на изложбата ще се проведе специализирана киноложка изложба за породите Средноазиатска овчарка и Кавказка овчарка. За участие ще се допускат кучета С и БЕЗ родословие.

За любителите на риболова организаторите са стартирали конкурс за най-успешен улов, победителят ще получи ловен нож SKIF, а всеки участник ще се сдобие с покана за безплатен вход. Още за конкурса научете ТУК.

Изложението е привлекателно за всеки, който се интересува от лов и риболов и търси оригинални идеи за свободното си време. Посетителите могат да договорят изгодни цени за риболовни стоки, оръжие, боеприпаси и всичко, което им е необходимо. Компетентните съвети, свързани с придобиването на най-подходящото оборудване за любимото хоби ще са както винаги безплатни.

Входният билет за изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“ ще бъде с цена от 3 лева. Зала 5 на Интер Експо Център, която се намира точно до входа на метрото, ще приеме международната изложба тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА