Last news in Fakti

19 Октомври, 2016 21:17 1 866 12

Плевнелиев: Споразумението с Канада е в интерес на ЕС

  • сета-
  • росен плевнелиев
Плевнелиев: Споразумението с Канада е в интерес на ЕС - 1

В профила на Президентството в социалната мрежа Twitter президентът Росен Плевнелиев обяви позицията си по Споразумението за свободна търговия ЕС - Канада (CETA), съобщиха от прессекретариата на президента.

"Надявам се ЕС да се обедини около подкрепа за Всеобхватното икономическо търговско споразумение с Канада (CETA). Подкрепата за Споразумението ЕС - Канада е шанс да покажем, че Европа може да взема далновидни решения, в интерес на единството на евро-атлантическата общност.

В ситуация на непредсказуемост след референдума за Brexit СЕТА може да бъде пример за установяване на справедливи и честни правила за свободна търговия. Европейските лидери да покажат единство и да надмогнат националните си политически сметки в името на една модерна система на икономическо и търговско сътрудничество.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 замълчи замълчи

    0 0 Отговор
    Аве стига ве не ти остана службица, няма ли да спреш да се цепиш и дъниш !?
  • 2 рес еоод

    0 0 Отговор
    защо не си вземе отпуск
  • 3 тиквичко

    0 0 Отговор
    Някой да е изненадан лт позицията на прецедента Чехълчо Плевелиев?
  • 4 кон

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Аве стига ве не ти остана службица, няма ли да спреш да се цепиш и дъниш- абе цепи се човека, това е! Това е храчката на Боко , ако искате втора по-голяма , пак гласувайте за неговата мама- на бащицата!
  • 5 Sarmata

    0 0 Отговор
    Абе Плевньо стой си на пейката и чакай смяна !
  • 6 подлоги не ни трябват

    0 0 Отговор
    Ууууффффффффффф такъв предател не сме имали от доста години.......
  • 7 zevs

    0 0 Отговор
    То бива да е неподготвен,ами е и тъп като пресов галош от завод "Сила"-Ямбол.Колкото пъти е казал нещо,все не е на място,но е човек на годината в Украйна!?Бахтън от него.
  • 8 zevs

    0 0 Отговор
    Тъп като пресов галош от завод "Сила "-Ямбол!?Толкова безлична личност.
  • 9 Различен

    0 0 Отговор
    Уф!
    Този горкия е много проЗ. Но явно не го осъзнава.
  • 10 дасдасд

    0 0 Отговор
    Дупето даде ли си го в интерес на евро-атлантическата общност Госпожо Плевнелиев. Направо съм потресен от тъпотии. Кажи едно нешо изгодно за нас, освен че нацията ще намалее още... Което не е изгодно... Внос Внос Внос... Това е ... ГМО меса с хормони и това е. Меса станали за по 1 седмица ще ги внасяме... УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Предател, Подлога ............ ААА И още една държава която ще ни контролира и купува....
  • 11 дасдасд

    0 0 Отговор
    И после какво следва от ГЕРБ ама гласувайте за нашия президент. Никога повече за вас... Вие сте против Българите. Против нацията... Можехте да махнете ЕРЕПЕТАТА ама нарочно се махнахте от власт. Защо не прекратихте договорите... Имаше 10000 нарушения измами.... Защото ГЕРБ е кукла на конци на някоя държава... Не ми е срам... Вие продавате народа с една единствена цел външна подкрепа да може вашите фирми да ни строят пътищата на цени 10000 кратни.... Мизернициииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии НЕ НАЯДЕНИ НЕ ВИ Е СРАМ
  • 12 909 БЪЛГАРИЯ

    0 0 Отговор
    АЙДЕ ПРЕДАТЕЛЬО МНОГО МАЛКО ТИ ОСТАНА НЯМА ВЕЧЕ ДА ИЗЛАГАШ БЪЛГАРИЯ !!!