31 Октомври, 2016 21:03 2 821 1

Над 400 кандидати за ръководители на полети

  • ръководител-
  • полети-
  • рвд-
  • българия
Над 400 кандидати за ръководители на полети - 1

Над 400 кандидати подадоха документи за участие в подбора за ръководители на полети в BULATSA (Ръководство въздушно движение). Есенната кампания за набиране на кадри приключи на 30 октомври, но желаещите да упражняват престижната професия могат да кандидатстват целогодишно. Подборът по документи е постоянен, а следващата изпитна сесия ще бъде обявена в началото на 2017 г., уточниха от РВД.

Все повече се увеличава интересът към тази професия, а българските ръководители на полети и тази година се представят с безупречни показатели по безопасност и без допуснати закъснения на полетите.
В ДП РВД вече се провеждат изпитите по английски език. От 2 ноември започва и тестът FEAST, който ще бъдe последван от проверка за медицинска годност, практически упражнения на симулатор и заключително интервю.

Информация за новите сесии за подбор на кадри могат да бъдат намерени на официалния сайт на BULATSA.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гостът

    0 0 Отговор
    Интересно откъде си взеха толкова ,,специалисти,, по тая професия,кой ВУЗ ги ,,създава,, след като в България има няма,3 летища като хората,и още дали има и толкова,по-малки?То толкова желаещи няма за митниците.