13 Ноември, 2016 03:16 1 362 4

Дават на концесия пристанищата по Дунав

  • пристанища-
  • дунав-
  • концесия
Дават на концесия пристанищата по Дунав - 1

Транспортното министерство може да отдаде на концесии всички пристанищни терминали по река Дунав. Това става ясно от писмен отговор на министъра на транспорта Ивайло Московски на въпрос на депутата Петър Петров от Българския демократичен център.

В момента се изготвят правни анализи за пристанищните терминали Видин-център, Русе-изток – 1, Русе-изток – 2, Русе-запад и Зимовник – гр. Русе. Ако те покажат, че е законосъобразно и целесъобразно, пристанищата да се отдадат на концесии, процедурите ще бъдат стартирани, уточнява Московски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    0 0 Отговор
    Прилича ми като прибиране на пари или раздаване на наще като за последно.
  • 2 Лупи

    0 0 Отговор
    Като гледам лукавата Тиква и подтиквите и около нея да вървят така лукааво и ми се иска само едно - охраната на тия да се напие и да им хвърли такъв кютек, че две години да не могат да станат! Ала явно охраната не пие, щото продължават да вършат магарии и да ни цуцат...
  • 3 Бай хой

    0 0 Отговор
    ГЕРБ- Граби
    Еврофондофе
    Разпродава
    България
  • 4 Ахмед и 240 разбойника

    0 0 Отговор
    Мръсна сган,нямат накрадване,дано им заседнат тези сиромашки народни пари...