24 Ноември, 2016 12:21 1 795 2

Лондон няма да блокира „Северен поток -2“

  • северен поток-
  • северен поток - 2-
  • газпром
Лондон няма да блокира „Северен поток -2“ - 1

Специалният представител на външното министерство на Великобритания по въпросите за измененията на климата Дейвид Кинг заяви, че Великобритания не се стреми да блокира „Северен поток -2“, съобщава РИА Новости.

Дейвид Кинг не пропусна да припомни плановете на правителството до 2025г. за пълен отказ от използването на въглища. Това ще бъде компенсирано с увеличаване на доставките на синьо гориво.

По-рано от „Газпром“ съобщиха, че британски компании са проявили интерес за доставката на газ от Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tost

    8 0 Отговор
    Естествено че Лондон няма да блокира Северен паток 2,за разлика от нашите "борци "" за демокрация (трола с коня,Дитка и сие),които са готови да продадат и майка си,за шепа пробити долари
  • 2 Д'Мин

    10 0 Отговор
    Северен поток е предвиден да спре до Холандия, с тенденция при намаляването на добива на газ от Британия и Норвегия в Северно да продължи и до острова. Някои имат едно наум, а нашите политици-нямат ум.