Last news in Fakti

26 Ноември, 2016 00:45 1 455 1

Шумните колеги дразнят най-много

  • hr-
  • колеги-
  • шумни-
  • работа-
  • корнел-
  • дразнят

Убедителният лидер в негативната класация е шумът

Шумните колеги дразнят най-много - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Човек прекарва една трета от денонощието в офиса. Работната среда, за съжаление, понякога може да бъде много неприятна. Според ново проучване най-дразнещи са шумните колеги.

Университетът „Корнел“ в Ню Йорк е направил проучване, подреждайки най-неприятните неща в работния процес за служителите.

Макар че за някои те са толерантни, а други не ги дразнят толкова много, то убедителният лидер в негативната класация са шумните работници.

74% от анкетираните споделят, че по време на работния процес се сблъскат с различни шумове от различни източници, които им влияят на работата.

Като цяло звукът, идват от друг човек, дразни много повече колегите, отколкото звукът, идващ от телевизора например, към който слухът е по-приспособен.

Следващият път, когато разговаряте на висок глас по телефона или се смеете високо, помислете дали това няма да пречи на колегата до вас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    0 0 Отговор
    Денис, за теб работната среда само в офиса ли е ? Жалко, защото ако всички мислят така няма да има какво да ядеме и къде да живеем.