26 Ноември, 2016 15:51 1 843 6

Газпром с нов рекорд на доставки за Европа

  • газпром-
  • рекорд-
  • доставки
Газпром с нов рекорд на доставки за Европа - 1

Газпром установи за осми път през тази есен рекорд на доставки на газ за Европа, се казва в съобщение на компанията.

На 25 ноември компанията е доставила за Европа 601.2 кубически метра и е преодоляла границата от 600 милиона. Според данните на Газпром компанията е увеличила доставките с 10 процента в сравнение със същия период на миналата година.

Доставките за Германия са се увеличили с 7.5 процента (над 2.75 милиарда кубически метра), за Великобритания с 54.6 процента, за Франция с 20.4 процента, за Австрия с 27.5 процента, за Гърция с 47.3 процента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Косьо Босьо

    0 12 Отговор
    Чакайте ве, нали уж тукашните цървени тролчета постоянно плашеха народа, че днес, утре, Газпром ще затвори кранчето и ЕС ще измръзне ??
  • 2 Реално

    16 0 Отговор
    Абе Косьо мани ги троловета...ами обясни ни,кьде отиде изведньж "заплахата от енергийната зависимост от Русия"...за която ни пееха малоумниците от Е.С. и Брюксел.......нали ни убеждаваха че чрез газта Русия ще ни пороби----а каква стана сега тя????...а Косьо...

    Коментиран от #3

  • 3 Косьо Босьо

    1 9 Отговор

    До коментар #2 от "Реално":

    Обърни внимание на този абзац: "Според данните на Газпром" и се позамисли малко, може и да ти станат ясни някой работи.

    Коментиран от #4

  • 4 Д'Мин

    9 3 Отговор

    До коментар #3 от "Косьо Босьо":

    А ти какви данни ще дадеш?
  • 5 Плевналиев

    12 1 Отговор
    Аз предлагам ЕС да въведе санкции срещу руския газ! Нека спрем зависимостта си от Русия. Нека ударим Путин през ръцете и да му плюем в супата! А зимата ще се топлим с Евроатлантически ценности! Кристалина ми ги даде.
  • 6 раптор

    3 1 Отговор
    Русия от край време се опитват да я задушат икономически! Преди кризата в Окайна! Основното и преимущество и възможност да стана богата държава - енергетиката, я подсичат. Основния вносител на природен газ за ЕС е НОРВЕГИЯ!!! 30% от вноса! Русия едва 17%! Да сте чували някога нещо за Норвегия?!?! Тя не е членка на ЕС! Икономически саботаж! Понеже в европа управляват както обективни лидери, така и такива с параноя от Русия! И ни правят мръсно едните, докато с другите се разбираме! Та на нас ни остана отдавна само една опция - ако не покажем могъщество и сила, винаги ще лазим в чужди крака и ще ни използват!