Last news in Fakti

28 Ноември, 2016 22:05 1 346 1

Заплата на Юнкер скача с над €10 000 годишно

  • заплата-
  • юнкер-
  • ек
Заплата на Юнкер скача с над €10 000 годишно - 1

Заплатата на председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер скача с над €10 000 годишно. Това разкрива в. „Дейли мейл”.

Изданието припомня, че през миналата година Жан-Клод Юнкер е получил €324 377 евро. Освен заплата бившият премиер на Люксембург Жан-Клод Юнкер вземал 48 567 евро за покриване на разходите за жилище и 17 017 евро за други разходи.

Увеличението на заплата ще влиза в сила от декември месец, но ще бъде изплатено със задна дата от месец юли.

Увеличението на заплата на Юнкер става на фона на призивите на Европейската комисия към европейците за затягане на коланите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На всеки своето

    0 3 Отговор
    Юнкер е в Белгия, друга орбита, там хората работят и живеят и остават другите да живеят, тука се ядеме един друг и Господа ни дава толкова колкото да не навредиме на другите, ако всички Българи вземахме по толкова нямаше да слизаме от колите, да пушиме пури, да пиеме уиски и да се перчиме като някакви трифоновци с черни очила