27 Декември, 2016 10:41 1 651 0

Удължиха срока за проверка на застрахователите

  • проверка-
  • застраховане-
  • кфн
Удължиха срока за проверка на застрахователите - 1

Управляващият комитет удължава до края на януари 2017 срока за преглед на балансите на застрахователи и презастрахователи и за прегледа на активите на пенсионните фондове. Резултатите на отделните дружества ще бъдат готови до края на годината, както бе планирано.

Във връзка с прегледа на резултатите на групово ниво, които включват и показателите на свързани застрахователни компании от други държави, Управляващият комитет реши, че е уместно да се удължи срока до 23 януари 2017 г .

Заедно с резултатите от прегледите ще бъдат оповестени и резултатите от стрес теста на застрахователния сектор до 3 февруари 2017 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА