Last news in Fakti

11 Януари, 2017 09:21 2 386 0

Хитър начин да скрием грозното

  • стикер-
  • продукт-
  • скриване
Хитър начин да скрием грозното - 1

СКРИКЕР е стартираща компания, която произвежда компактни стикери под слоугъна “Скрий грозното!”. Днес екипът на компанията гостува на Факти.бг.

- Бихте ли разказали малко повече за името СКРИКЕР?

- Името СКРИКЕР е продукт на игра с думи от български и английски език. Първоначалното предложение беше Hidden (“скрит”), а по-късно се пренасочихме към комбинацията от Стикер + Скрит и финалният вариант вече е налице. СКРИКЕР - стикерът, който скрива.

- Какво провокира идеята за стикерите, които скриват?

- Още от детска възраст си спомняме за всички стикери, които колекционирахме и лепяхме по врати, гардероби, тефтери и рамки на легла. Стикерът репрезентира даден бранд в удобен и ненатрапчив формат. Да носиш стикер в портмонето си е удобно и винаги може да влезе в употреба. Хитър начин да скрием грозното

СКРИКЕР е приложим навсякъде, както всеки стикер. Докато други стикери са заключени в рамките на бранда, който популяризират, СКРИКЕР остава мястото, което се видоизменя всеки месец. Разнообразието, което предлага е безкрайно.

-Какво крият стикерите?

- Със стикери крием скучните лаптопи, лога на телефони, цени на тефтери и доста често надписи и картинки по цигари. Мотото ни е “Скрий грозното!”, но това е абстрактно понятие, което не ограничава никого. Някои хора го използват, за да крият картинки на цигарените кутии, други - неприятни дребни надписи по стените в кооперацията, в която живеят. СКРИКЕР не просто крие, а преобръща негативното - в зависимост какво е то като чувство за всеки отделен човек.

- Как изглежда СКРИКЕР?

- Стикерите са малки, в правоъгълна форма и за тяхната визия се грижат няколко дизайнери - от България и чужбина. Запазена марка на СКРИКЕР е неговата рамка, която променя цвета си в зависимост от новата идея за дизайн. Вътре в рамката вече сме имали думите Любов и Късмет, но също така и послания като “I AM … LOVER” и “I AM THE BOSS”. Новите си визии пуснахме преди 2 седмици - Мона Лиза, Козата Ани, Илюстрация на Санторини и Българска шевица.

За историите, които разказват, можете да прочетете тук. Всеки стикер е изготвен от непрозираща хартия, висок гланц и наситени цветове.

- Къде можем да намерим СКРИКЕР?

- От месец и половина разширяваме локациите си предимно в гр. София, като сме изпращали по заявки и в други градове. СКРИКЕР можете да намерите почти навсякъде в София - кафенета, барове, заведения, магазини за алкохол и цигари, споделени работни пространства. СКРИКЕР се разпространява БЕЗПЛАТНО за всички локации и никой не получава парични дивиденти в тази мрежа. СКРИКЕР не се продава на клиентите, предлага се и се подарява. Магазините получават повече клиенти, които търсят тези стикери, а ние - популяризация на името СКРИКЕР. Клиентът - дизайнерски стикери, които използва по собствено усмотрение.

- Как се снабдяваме със СКРИКЕР?

- Всеки желаещ може да разгледа локациите, в които се предлага СКРИКЕР тук. Ако не сте от София, можете винаги да пишете на Facebook страницата ни. Ние ще изпратим желаните от вас стикери на посочен адрес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА