24 Януари, 2017 13:41 768 0

Български фирми ще участват в CeBIT 2017

  • cebit 2017-
  • българия-
  • фирми

България ще участва на международната специализирана изложба за информационни и комукационни технологии CeBIT 2017, което ще се проведе в периода 20 – 24 март 2017 г. в гр. Хановер, Германия. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) организира участието на български фирми във връзка изпълнението на дейности по проект “Създаване на устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари, чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции”.

Агенцията поема частично разходите за наем на площ, проектиране и изграждане на щанд, наем на оборудване и обзавеждане и регистрация на изложителите. Фирмите участници следва да покрият процентно разходите си както следва:

§ -15 % от гореизброените разходи за първо участие на предприятието в организирани от ИАНМСП национални участия в международни панаири/изложби считано от 2010 г. в размер на 1 400,00 лева;

§ -20 % от гореизброените разходи за второ и трето участие на предприятието в организирани от ИАНМСП национални участия в международни панаири/изложби считано от 2010 г. в размер на 1 867,00 лева;

§ -25 % от разходите за наем на площ и изграждане на конструкция на щанда за повече от три участия на предприятието в организирани от ИАНМСП национални участия в международни панаири/изложби считано от 2010 г. в размер на 2 333,00 лева;

Всички останали разходи за транспорт и обработка на експонати, командироване и пребиваване на представляващите предприятията, застраховки и заявени допълнителни услуги, са за сметка на участниците. Срокът за заявяване на участие в CeBIT 2017 е до 27 януари 2017 г.

Международното изложение CeBIT се провежда всяка година и е едно от най-големите в света. В миналогодишното издание са взели участие близо 3 300 изложителя от 70 страни. За повече информация относно необходимите документ за кандидатстване, моля посетете сайта на агенцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА