Last news in Fakti

9 Февруари, 2017 17:47 5 352 2

Как да откриете работата, която обичате

  • работа-
  • обичам-
  • професия-
  • скот динсмор-
  • ted
Как да откриете работата, която обичате - 1
Снимка: Shutterstock

Според проучванията 80 % от хората по света не харесват работата си. Скот Динсмор, писател и журналист, интервюира различни хора, за да разбере отговора на въпроса какво отличава тези 20 %, които обичат това, което правят и го правят със страст и ентусиазъм. Той открива три общи неща между всички хора, които обичат работата си - от световно известни предприемачи до човека с малка пекарна на улицата.

В тази презентация за TED той споделя какво е научил за това как да откриете важното за вас - и после да започнете да го правите. Първо, трябва познавате много добре себе си и своите уникални способности, после да умеете да надскочите собствените си граници и трето, да се обградите с вдъхновяващи хора.

Вижте видеото (може да заредите субтитри на български език от иконката долу вдясно, която се визуализира след стартиране на видеото):


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Вдъхновен

    0 0 Отговор
    Дай Боже всеки му да работи това което иска или въобще да не му се налага да работи за да живее! Ако Господ го позволи това ще настъпи Рая на Земята.Няма да има глад,войни,недоволни хора,агресия завист,съревнования,омраза,глупост.Всеки ден ще е празник.Дай Боже всеки му да прави това което изка и му доставя удоволствие АМИН!