Last news in Fakti

14 Февруари, 2017 13:20 1 915 5

Летим до Франкфурт за 30 EUR

  • полет-
  • цена-
  • франкфурт
Летим до Франкфурт за 30 EUR - 1
Снимка: М. Богданова ©

От 22 май една от най-големите нискотарифни авиокомпании, които оперират на летище „София”, ще изпълнява полети от българската столица до основното летище във Франкфурт. Те ще са всеки ден с час на излитане 12.35 ч. От сайта на Wizzair става ясно, че полетите от и до летище Хан, ще бъдат спрени.

Летището във Франкфурт е едно от най-големите не само в Европа, но и в света. То е основно трансферно летище. Въпросният полет е удобен за тези, които летят на Изток, тъй като полетите от германското летище за Азия са следобедни и вечерни. Тези, които са решили да пътуват за Америка и не желаят да чакат с часове на франкфуртското летище, могат да ползват сутрешния полет от София за Франкфурт на националния превозвач на Германия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сноудън

    10 3 Отговор
    Ние за 30 а куфара за 80!
  • 2 дсему

    11 0 Отговор
    пътувай с ръцете в джоба ;) там ще си купиш ,,парцаля,,
  • 3 фъррр

    8 2 Отговор
    Самолетите на Wizzair не са за по височки хора, защото в желанието си да съберат макс. мн. пътници разстоянието между седалките е много малко. Ако някой дългун иска да се вози и да си събере краката м/у седалките има опция няколко седалки, но за тях трабва да плати още доста, което си е един вид дискриминация заради ръста !? Може да звучи смешно, но си е така, все едно някое джудже да го накарат да плати повеч, защото заема цяла седалка !?
    Политиката за микро багажче, което е позволен безплатно изобщо няма да я коментирам !
  • 4 ДомодедовВнуковоШеремьево

    2 7 Отговор
    Както са казали англичаните евтиното винаги излиза скъпо. Кви 30 кинта ве!! И децата няма да повярват на такава оферта.
  • 5 linker

    4 0 Отговор
    До "ДомодедовВнуковоШеремьево": ти докато не вярваш, хората се возят. Много пъти съм ползвал уизеър на супер ниски цени, включително 20 евро до Лондон.