Last news in Fakti

6 Март, 2017 14:37 1 606 0

Богата съпътстваща програма за по-успешен бизнес по време на Секюрити Експо

  • иец-
  • изложение-
  • секюрити експо
Богата съпътстваща програма за по-успешен бизнес по време на Секюрити Експо - 1

От 15 до 18 март в Интер Експо Център-София ще се проведе 24-ото Международно изложение Секюрити Експо 2017. Организаторите се похвалиха с разнообразна и наситена съпътстваща програма, чиято цел е да помогне на бизнеса за обогатяване на познанията в сферата на сигурността.

Изложбата се организира в партньорство между Българската търговско-промишлена палата и Интер Експо Център. Традиционно Секюрити Експо се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи.

Изложението обхваща всички аспекти на сигурността: пожароизвестяване, пожарогасене, видеонаблюдение, CLOUD инжинерство: IP и мрежи, IT и комуникации, контрол на достъп, биометрия, антитерористични средства, периметрова защита, защита на критична инфраструктура, алармени системи, защита на пренос на данни, Big Data, М2М услуги, оборудване на "интелигентни сгради", физическа охрана, специализирани автомобили и техника.

Какво ще научите от богатата съпътстваща програма

По време на Секюрити Експо Enterprise Europe Network ще проведе безплатни консултатации на фирми за възможностите за финансиране по европейски програми. АНДИ-Л, ИНСАС и Сектрон представят нови продукти и решения в системите за сигурност.

Институт по отбрана „Проф. Цветан Лазаров” към Министерството на отбраната ще разкаже за категориите на сигурност на системи за видеонаблюдение за използване в приложения за сигурност - БДС EN 62676-1-1:2014. Българската асоциация „Труд, здраве, безопасност“ провежда лекция на тема: „Правилният избор и комплектовка на лични предпазни средства - критерии за висок комфорт и сигурност на работещи от всички клонове на индустрията. Лекцията се провежда от „Олимп – Предпазни екипировки”.

Презентацията на Полимекс е с тема: "Продуктова гама контролери Polimex". От своя страна NST Security Group представя най-модерните безжични системи за сигурност с цветна видео проверка от Videofied/Honeywell. БОШ БЪЛГАРИЯ също ще се включи в богатата съпътстваща програма на Секюрити Експо.

За поредна година Секюрити Експо се провежда паралелно с Българска строителна седмица - форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА