6 Юни, 2017 16:33 6 907 6

Нов полет свързва Варна и Лондон

  • варна-
  • лондон-
  • easyjet-
  • полет
Нов полет свързва Варна и Лондон - 1

Срещу 17 EUR за еднопосочен билет може да се лети от днес от Варна за Лондон. Новият маршрут до летище „Гетуик” ще се изпълнява през летния сезон три пъти седмично –вторник, сряда и събота със самолети A319/A320.

На 28 юни easyJet ще открие своя втори нов маршрут от Варна до Берлин Шьонефелд с полети 2 пъти седмично в сряда и събота. Авиокомпанията очаква да превози около 18,000 пътници през първото лято на дейност във Варна.

Откакто оперира на българския авиационен пазар easyJet е извършила над 12 000 полета и е превозила 1.8 млн. пътници от и до България. Компанията лети до повече от най-популярните европейски маршрути. Разполага с над 250 самолета, извършващи полети до 800 маршрута между над 130 летища в 31 държави.

Нов полет свързва Варна и Лондон

Нов полет свързва Варна и Лондон

Нов полет свързва Варна и Лондон


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не Благодаря

    5 5 Отговор
    Кой ще иска да ходи до Лондон вече?

    Коментиран от #2

  • 2 James

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Не Благодаря":

    Джихадистите от Максуда.
  • 3 БАЛКАНСКИ

    2 3 Отговор
    Ние сме за сибир, и като си възтановим мозъка ще се върнем пак в европа. Сега подлежим на терапия всичките с деформирани мозъци.
    Ще четем на глас , КАК СЕ КАЛЯВА ДЪРВЕНЕТО ЖЕЛЯЗО. Като измръзнат задниците ни , и огладнеем , тогава ще се сетим за мерцедес и уйски с цигари BORO . Но първо ще станем сволач.
  • 4 ЕВРОПА

    8 5 Отговор
    По добре тези със сибирско потекло да си вървят там отдето са дошли , не всички се чувстваме подлоги. Аз съм Българин, искам да градим една европейска , демократична и икономическа просперираща държава. ДАСВИДАНИЕ ТАВАВАРИЩИ , И СБОГОМ ВСЕ ПРОДАЖНИЦЪЙ.
  • 5 незнайко

    3 5 Отговор
    Като сте искал икономическа просперираща държава, защо позволяваш тя да запада с всеки изминал ден ? 27 години ден след ден се случва това. Трябва до си невеж, за да не го виждаш и разбираш. Демокрацията е измислено от колонизаторите а не от нас, ние сме васали.
  • 6 БКП-верен до безкрай...

    3 1 Отговор
    Ей сега ВАРНА ще се напълни с безмозъчни АНГЛИЙСКИ маймуни от сорта на МАКАЦИ и дърти ШЕНПАНЗЕТА ,ГОРИЛИ и т.н.общо взето МЕЛИСИ детоксикация само езика е им ОСТАНАЛ...