10 Юни, 2017 13:16 1 522 2

Няма отказали се шведи

  • черноморие-
  • швед-
  • камериерка
Няма отказали се шведи - 1
Снимка: М. Богданова ©

Няма информация за шведски туристи, които да се отказали от планираната си почивка в България, заяви министърът на туризма Николина Ангелкова, цитирана от Дарик радио. „Всеки, който посещава България, е длъжен да се съобразява с традициите, културата и най-вече със законите в нашата страна”, допълни тя като уточни, че 38 000 шведи са посетили страната ни през миналата година.

Близо 90% от услугата в сектора се формира от хората, които работят като камериери, сервитьори, готвачи, пикола, бармани, рецепционисти. „От изключително значение е да защитаваме техния интерес и да може да ги насърчаваме да работят в сектора".

Много е важно как рекламираме България, защото имиджът, който създаваме, определя и профила на туристите, които идват у нас. По думите на министър Ангелкова българското Черноморие предлага различни видове туризъм. Тя обобщи, че хората отиват в страни, където има спокойствие, справедливостта е гарантирана и, че законите се спазват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 име на гост

    7 0 Отговор
    Дреме ми на ......... старата шапка! Това не са туристи а социално слаба сволач, която идва тук на алкохолен туризъм.

    Коментиран от #2

  • 2 Докогатакабе

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "име на гост":

    И ритат персонала като бонус. Без последствия, ще видите...