13 Юни, 2017 09:37 8 998 3

Най-богатата знаменитост според Forbes

  • forbes-
  • богаство-
  • знаменитости
Най-богатата знаменитост според Forbes - 1
Снимка: Shutterstock

Списание Forbes обяви класацията на най-богатите шоу знаменитости. Общо 100-те първи в списъка през 2016 г. са натрупали състояние над 5 млрд. USD. Първото място е за известния рапър Пъф Деди. През миналата година той е спечелил 130 млн. USD. От тях 70 млн. USD идват от продажби на дрехи с неговото име. Останалите са от реклама на алкохол и от продажбата на билети за негови концерти.

Второто място е за Beyonce, която е натрупала през 2016-а 105 млн. USD. Основно приходите са й дошли от световното й турне Formation и издаването на албума Lemonade. Сребърният медал е за писателката Джоан Роулинг – авторът на книгата „Хари Потър”. За 12-те месеца на миналата година тя е спечелила 95 млн. USD.

Канадският певец Дрейк е на пето място. Той спечели музикалната награда Billboard Music Awards, което му донесе 94 млн. USD. ТОП 5 завършва с Кристиано Роналдо. Той е заработил 93 млн. USD.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио Бронза

    16 0 Отговор
    Сребърен медал се дава за второ място! За трето е бронзов! То тия езотерични факти е нормално да ги знае само тесен кръг специалисти.
  • 2 Бакърения бронз

    8 0 Отговор
    Немога да го разбера това .тази "новинарка" или е алергична или е тъпа
  • 3 Бай Иван

    9 1 Отговор
    В топ5 са пропуснали измамниците дето държат "Националната лотария" ...
    /не търкай народе - купи си хляб и мляко, а не празни надежди/