18 Юни, 2017 19:45 2 207 0

Момчил Андреев е енергетик на годината

  • енергетик-
  • енергетика-
  • момчил андреев
Момчил Андреев е енергетик на годината - 1

Българската браншова камара на енергетиците отличи Момчил Андреев за Енергетик на годината за 2017 в сектор „Електроразпределение“.

По случай Деня на енергетика, 18 юни Управителният съвет на Българска браншова камара на енергетиците връчи ежегодните награди Енергетик на годината. Тази година отличието в секция Електроразпределение беше присъдено на Момчил Андреев – Главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на „ЕНЕРГО-ПРО Варна“ ЕАД, която търгува с електроенергия и снабдява с електричество територията на Североизточна България. Призът изразява признанието на професионалната общност към изявени експерти в сектора за постигнати високи резултати.

Момчил Андреев е завършил Московския държавен институт за международни отношения. Специализирал е финанси и банково дело в Австрия, Германия, Люксембург, Чехия, САЩ, Швейцария и Франция. Бил е председател на управителния съвет и изпълнителен директор на Българска пощенска банка, ЦКБ и Булбанк. В продължение на 10 години е главен изпълнителен директор на Райфайзенбанк България и директор на групата Райфайзен за България. Член е на управителния съвет на Национална енергийна камара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА