Last news in Fakti

24 Август, 2017 18:11 8 044

ТОП работодатели на седмица

  • zaplata.bg-
  • обяви-
  • работа
ТОП работодатели на седмица - 1
Снимка: Shutterstock

Към края на най-летния месец – август, активни при търсенето на служители са компании от производствения, автомобилния, хранително вкусовия сектор. Търсят се предимно служители за позиции на средно управленско ниво.

Анталис България ЕООД

ТОП работодатели на седмица

През последните 10 години компанията е лидер на пазара за хартии и картони за полиграфията, благодарение основно на своята безкомпромисна лоялност и лично отношение към всеки клиент. Залага се на все по-богата гама от продукти, което открива все повече нови хоризонти пред фирмата и я превръща в предпочитания партньор за всички водещи производители на хартия.

Вижте свободните позиции на Анталис България ЕООД

Мекалит България ЕООД

ТОП работодатели на седмица

Компанията произвежда детайли за вграждане в бяла техника, като специални водонепромокаеми плотове, капаци, врати, дръжки и други компоненти за перални, сушилни, съдомиялни, фризери и хладилници. През годините германската фирма развива нови техники като тази за обкантване на стъклени плотове за хладилници и производство на плотове с ултразвуково заварени плоскости, така че днес може да съчетае няколко материала в един детайл.

Вижте свободните позиции на Мекалит България ЕООД

Колос-МС ООД

ТОП работодатели на седмица

Компанията е създадена през 1997 г. Основната й дейност е внос и дистрибуция на резервни части за корейски автомобили HYUNDAI, KIA, GM DAEWOO, CHEVROLET, SSANG YONG и сервизното им обслужване. Притежава 5 собствени обекта - магазини, складове и автосервиз. Персоналът на компанията се характеризира с висок професионализъм и предлага квалифицирана помощ и най-подходящите продукти и решения.

Вижте свободните позиции на Колос-МС ООД

Агенция за събиране на вземания ЕАД

ТОП работодатели на седмица

Агенцията е част от B2Holding - един от лидерите в сектора на събиране на вземания в Европа. Небанковата финансова институция разполага с дъщерни дружества на българския и румънския пазар. Специализирана е в купуването на вземания от кредитни и небанкови финансови институции. Екипът й продължава да се разраства заедно с бизнеса и в момента търси амбициозен, креативен и енергичен служител за позицията Старши експерт в отдел „Управление на портфейла“.

Вижте свободните позиции на Агенция за събиране на вземания ЕАД

Конгресинженеринг ЕООД

ТОП работодатели на седмица

Във връзка с изпълнението на проект по ОП “Развитие на човешките ресурси”, схема “Ново работно място 2015”, насочен към предоставяне на качествена заетост на безработни лица до 29 годишна възраст, компания „Конгрес Инженеринг“ ЕООД предлага позиция организатор конферентни събития. Компанията предлага срочен трудов договор за 12 месеца, със срок на изпитване 6 месеца и опция за преминаване в безсрочен трудов договор и запазване на постоянна заетост в дружеството.

Вижте свободните позиции на Конгресинженеринг ЕООД

Максима България ЕООД

ТОП работодатели на седмица

Компанията e представител на Maxima Grupe UAB - най-големият работодател и инвеститор в Литва, Латвия и Естония. Оперира на българския пазар като собственик на веригата T MARKET, с 63 супермаркета в цялата страна.

Вижте свободните позиции на Максима България ЕООД

Voxis Services

ТОП работодатели на седмица

Компанията предлага на своите клиенти B2B решения. Разполага с офиси в България, Румъния, Молдова, Полша и Украйна. Разполага с над 600 специалисти в областта на придобиването, продажбите, логистиката, управлението, ИТ, финансите и човешките ресурси. Търси динамични и позитивни хора, готови да се учат.

Вижте свободните позиции на Voxis Services



Свързани новини