14 Септември, 2017 17:56 8 036

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • обяви-
  • работа
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Тясно специализирани специалисти са сред професиите, които се търсят от компании в производството. Повечето предложения са за позиции в София, но също така се търсят служители и за фирми във Варна и някои по-малки градове на страната.

Примагаз АД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена през 1992 г. с цел газоснабдяване на промишлеността на Варна. През 2000 г. дружеството получава лиценз за разпределение на природен газ от Държавната комисия по енергийно и водно регулиране. "Примагаз"АД извършва дейността си в обхват територията на райони "Владислав Варненчик", "Младост" и "Аспарухово".

Вижте свободните позиции на Примагаз АД

Human Capital Store Ltd.

ТОП работодатели на седмицата

Компанията предлага услуги с висок стандарт на клиентите си, като по този начин пести тяхното време. Както клиентът избира партньор за доставчик на дадена услуга, така и консултантската компания за подбор на персонала избира клиентите си. Ценностите на фирмата са етика, имидж и откритост.

Вижте свободните позиции на Human Capital Store Ltd.

Woodward Bulgaria EOOD

ТОП работодатели на седмицата

Мултинационалната компания с водеща технология е позиционирана във Форт Колинс (Колорадо, САЩ). Тя е независим дизайнер, производител и доставчик на услуги за контрол на енергията и оптимизиране на решения за търговска и военна авиация, турбини, бутални двигатели, и оборудване за електроенергия. Международни клиенти в авиацията, електроенергията и процесните индустрии, както и транспортните пазари разчитат на Woodward технологията да направи тяхното оборудването по-ефективно и надеждно като минимизира въздействието върху околната среда.

Вижте свободните позиции на Woodward Bulgaria EOOD

Отис Лифт ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е най-големият производител на асансьори, ескалатори и подвижни пътеки в световен мащаб. За архитекти и изпълнители по строителни договори, предприемачи и собственици на сгради OTIS е световен лидер по отношение вертикалното транспортиране на хора. Не само произвежда, монтира, модернизира и поддържа асансьори, ескалатори и подвижни пътеки, но в основата на нейния бизнес е да решава проблемите на клиента.

Вижте свободните позиции на Отис Лифт ЕООД

Денч Игейминг Солушънс

ТОП работодатели на седмицата

Младата компания е посветена на iGaming индустрията. Предлага продукти в областта на спортните залагания, казина и виртуални игри. Сектор, който се е доказал като динамичен, забавен, различен, а понякога и ексцентричен. Компанията изгражда следващо поколение игрални платформи. Целта е на клиентите да бъде предоставен интелигентен, индивидуален и несравним геймърски опит на всеки играч.

Вижте свободните позиции на Денч Игейминг Солушънс

Sweco GmbH

ТОП работодатели на седмицата

Компанията разполага с над 800 служители в 30 германски града. Тя е част от Sweco-Gruppe – най-големият европейски доставчик на архитектурни и инженерни услуги. Работи за оформяне на средата на сегашните и бъдещите поколения.

Вижте свободните позиции на Sweco GmbH



Свързани новини