Last news in Fakti

5 Октомври, 2017 17:56 7 667

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Фирми от сектора на услугите, промишлеността, строителството и автоиндустрията са сред най-активните работодатели през седмицата. Търсят се какво ниско квалифицирани служители, така и тесни специалисти в различни области.

Kaufland Service

ТОП работодатели на седмицата

Удовлетвореността на клиентите е основната цел на служителите на компанията в ежедневната им работа. Всеки един от служителите има за основна цел да превърне пазаруването на клиентите в приятно изживяване. Като международна търговска компания тя се фокусира върху резултатите, динамиката и коректното отношение. Това са ценностите, които я мотивират. На тях се базира и моделът на управление. Така компанията прави промените възможни и постига целите си.

Вижте свободните позиции на Kaufland Service

Concentrix Services Bulgaria EOOD

ТОП работодатели на седмицата

Компанията предлага глобални бизнес услуги. Разполага с офиси в 25 държави и има над 100 000 служители. Обслужва клиенти в областта на банковото и финансово обслужване, здравеопазване, застраховане, търговия на дребно и електронна търговия, медии и комуникации. Компанията е известна със своята бързина, гъвкавост и прозрачност.

Вижте свободните позиции на Concentrix Services Bulgaria EOOD

ДЖАМБО

ТОП работодатели на седмицата

Магазинът за играчки Jumbo е създаден през 1986 в Атина (Гърция). Бързо се превръща в любимо място за малки и големи и всички онези, които обичат игрите и осъзнават необходимостта от креативност. Почти 30 години по-късно Jumbo притежава верига от 62 магазина: 51 в Гърция, 8 в България и 3 в Кипър. У нас младите без трудов опит могат да започнат работа и с помощта на системата за разширено обучение да достигнат до една от многобройните позиции, които се предлагат.

Вижте свободните позиции на ДЖАМБО

SILVER STAR

ТОП работодатели на седмицата

Фирмена група Силвър Стар (Silver Star) е новият официален представител, вносител и дилър на немския концерн Даймлер АД (Daimler AG) за България. В нашето портфолио ще откриете „звездата“ на Даймлер – Mercedes-Benz, както и брандовете – SETRA, FUSO и SMART. Дейността на компанията обхваща: продажби на нови леки, лекотоварни и товарни автомобили; продажби на резервни части; продажби на употребявани автомобили; следпродажбено обслужване, вкл. бояджийно-тенекеджийни дейности; лизинг и застраховане на автомобили. Разполага с дилърски центрове в София, Пловдив и Варна.

Вижте свободните позиции на SILVER STAR

BLU GLOBAL UK LIMITED

ТОП работодатели на седмицата

Агенция за подбор на персонал за Великобритания с безплатни услуги за кандидатите. Търси най-подходящите кандидати за търсените позиции. Осигуряват както постоянни, така и временни трудови договори. Целта на компанията е да представи най-добрата персонална услуга, адаптирана към изискванията на всеки клиент на най-добрата цена. Компанията помага на хората да развият уменията си по английски език.

Вижте свободните позиции на BLU GLOBAL UK LIMITED

МАРС АРМОР ООД

ТОП работодатели на седмицата

Българска иновативна фирма, специализирана в производството на средства за балистична защита и бронежилетки за защита от куршуми, осколки и хладно оръжие. Фирмата е популярна на вътрешния и международния пазар като компания, използваща съвременни решения в областта на балистичната защита. Продължителните научни изследвания на влиянието на високо и ниско скоростни куршуми върху различните материали ни позволява да произвеждаме и предлагаме на нашите клиенти олекотени средства за индивидуална балистична защита и защита от хладно оръжие.

Вижте свободните позиции на МАРС АРМОР ООД

БГ Плакат ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

През есента на 1999 г. залепихме първите си плакати по софийските улици. През 2003 г. създадохме дружеството с ограничена отговорност „Мишън Ай Ди Ви”, с основна дейност реклама и разпространение на рекламни материали. С течение на времето постепенно се специализирахме в разлепване на плакати и раздаване на листовки. От 2005 г. представяме тези услуги под търговската марка БГ Плакат. От тогава насам БГ Плакат е еталон за качество и коректно отношение към всички свои клиенти. Постоянно се усъвършенстваме и се стремим да създаваме нови услуги, които отговарят на променящите се изисквания на рекламния пазар.

Вижте свободните позиции на БГ Плакат ЕООД

Премиум Билдинг АД

ТОП работодатели на седмицата

Строителна фирма с над 20 000 РЗП. В момента има активен голям обект в центъра на гр. София с над 50 заети служители.

Вижте свободните позиции на Премиум Билдинг АД



Свързани новини