Last news in Fakti

10 Октомври, 2017 12:43 2 108 1

Варненка е 5-милионният пътник на летище „София”

  • летище-
  • софия-
  • пътник
Варненка е 5-милионният пътник на летище „София” - 1

През 2014 г. 4-милионният пътник на летище „София” кацна малко преди Нова година. На 10 октомври тази година на столичният аеропорт кацна 5-милионният пътник. Безспорно основната причина за това е мощното навлизане на нискотарифния ирландски авиопревозвач Ryanair.

5-милионният пътник на летище „София” е от Варна и дойде с полет на националния превозвач от Морската столица. Петя Стоянова минава транзит през София на път за своята ваканция в Барселона. Тя получи като подарък ваучър на стойност 150 EUR за пазаруване в безмитната зона, а изпълнителният директор на Bulgaria Air Христо Тодоров й връчи „Златна карта” за членство в програмата за лоялни клиенти на авиокомпанията.

Очаква се 6-милионният пътник на летище „София” да бъде посрещнат около Нова година, каза Владимир Рапонджиев, директор на летището.

Варненка е 5-милионният пътник на летище „София”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gost

    0 0 Отговор
    Много хубаво се е получило за момичето. Получила е прекрасни подаръци и ваучера и златната карта за авиокомпанията! Честито.