19 Октомври, 2017 17:56 7 397

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Преобладаващата част от компаниите, които търсят служители, са над 10 години на българския пазар. Предлагат позиции предимно позиции на средно управленско ниво, както и възможност за кариерно израстване. Секторите, в които предлагат услуги са както BPO и аутсорсинг, така и автомобилната промишленост.

Биттел ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е специализирана във внос, търговия на едро и дребно, интернет търговия и експорт. Основна част във фирменото й портфолио заемат климатична и соларна техника, домофонна техника, телекомуникационно оборудване, мебели за офиса и дома, канцеларски материали и ученически пособия. Спокойната и ведра атмосфера предразполага към творчески подход в работата и намирането на правилно решение на всеки казус. Изключителната динамика на процесите се следи от интегрираната във фирмата ERP система, която подпомага безпроблемната и точна работа на служителите на всички нива. Това гарантира максимална ефективност и ползотворност на работния ден.

Вижте свободните позиции на Биттел ЕООД

Порше Интер Ауто БГ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Дъщерна фирма на австрийския холдинг Porsche Salzburg, една от най-големите европейски компании за търговия с нови автомобили с централа в Австрия, създадена от легендарните фамилии Порше и Пийх. Компанията има представителства в над 20 държави в Централна и Югоизточна Европа, включително и в Китай, Колумбия и Чили. На българския пазар Порше стъпва преди 10 години.

Вижте свободните позиции на Порше Интер Ауто БГ ЕООД

Техникон ООД

ТОП работодатели на седмицата

Фирмата има дългогодишен опит в областта на ремъците и транспортни ленти за леката и тежка промишленост. Компанията е официален представител на фирмите Ammeraal Beltech, Uni Chain, Vota Belting – Израел и Megadyne – Италия, лидери в производството на транспортни и пластинчати ленти, зъбни и трансмисионни ремъци, ремъчни шайби и покрития. Партньори на фирмата са: Mitsuboshi - Япония, Astin - Италия, Mapelli - Италия, Flexco - Германия, Nitta - Япония, TREX - Холандия, Transnorm - Германия и други производители на полиуретанови, каучукови, метални, силиконови и тефлонови изделия за промишлеността.

Вижте свободните позиции на Техникон ООД

Си Екс Джи ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията работи в BPO сектора. Предлага електронно фактуриране, финансови услуги, информационни услуги. Фирмата е убедена, че носи най-доброто от аутсорсинга и стандартния бизнес модел. Пмоага на клиентите си да оптимизират разходите си, както и да рационализират процесите си.

Вижте свободните позиции на Си Екс Джи ООД

Гама консулт – Калинкин, Покопов и сие СД

ТОП работодатели на седмицата

Фирмата изследва и развива приложни програми в областта на здравеопазването, на информационни системи, консултации и обучение, поддръжка на внедрени системи, консултантски и счетоводни услуги.

Вижте свободните позиции на Гама консулт – Калинкин, Покопов и сие СД

Ти Ес Ди Сървисиз ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компания за информационни технологии, която е създадена през 2007 г. Към момента разполага с три офиса – в София, Пловдив и Троян. Предлага висококачествено персонализирано разработване на софтуер и аутсорсинг услуги. Топ ИКТ Работодател за 2015. На новите служители предлага възможност за обучение и професионално израстване в приятна и мотивираща работна среда, както и дългосрочно сътрудничество.

Вижте свободните позиции на Ти Ес Ди Сървисиз ООД

Технополис България ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

Верига специализирани хипермаркети за бяла, черна, офис техника и IT. Днес компанията управлява 33 хипермаркета в 25 големи града на България. Седем от обектите са в София. Ако се вълнувате от новите технологии и чувствате като предизвикателство работата с клиенти, в Технополис със сигурност има място за вас. Държим на съвместната работа за постигане на екипните цели, не се толерира вътрешната конкуренция между членовете на екипа. Лоялността включва чувството за принадлежност и фирмена идентичност, също съпричастност и активна позиция към работата в компанията. Държим на високите стандарти при обслужване на клиентите, създаваме условия за непрекъснато усъвършенстване на нужните за съответната позиция знания и умения. Обучението на всеки нов служител започва от първия му работен ден в компанията и продължава през цялото време.

Вижте свободните позиции на Технополис България ЕАД

Опенкод Системс ООД

ТОП работодатели на седмицата

Доставчик на телекомуникационни решения. Създава невидими за потребителите мрежови технологии, които обаче са в основата на редица от молибните услуги, които те ползват. Компанията има представителства и в Тайланд, Франция, Малайзия, Тунис и Алжир. Разполага с персонал от 180 служители, като повечето от тях са инженери и разработчици. Компанията предоставя отлични възможности за изучаване на нови професионални умения и усъвършенстване на съществуващите. Оценява талантливите хора, които имат творческо мислене и им предоставя възможност за ускорен растеж в кариерата.

Вижте свободните позиции на Опенкод Системс ООД

Датамакс АД

ТОП работодатели на седмицата

Фирмата е част от Датамакс систем холдинг АД, в който към момента работят над 200 човека. Централата на холдинга се намира в центъра на София, а регионалните офиси присъстват в почти всеки град в България. Компанията има над 20 годишен опит в разработването и внедряването на интегрирани информационни системи с финансово-икономическа насоченост. Наши клиенти са български и международни частни и държавни компании, като основно това са банкови и финансови институции.

Вижте свободните позиции на Датамакс АД



Свързани новини