Last news in Fakti

23 Октомври, 2017 19:21 1 079 1

Велинград с отличие за партньорство между местната власт и туристическия бизнес

  • велинград-
  • награда-
  • грамота
Велинград с отличие за партньорство между местната власт и туристическия бизнес - 1

В рамките на 14-тото Международно туристическо изложение „Планините на България – гостоприемство в четири сезона“, провело се на 19 октомври в Смолян, на Община Велинград бе връчена грамота за отличително партньорство между местната власт и туристическия бизнес, която получи кметът д-р Костадин Коев.

Част от програмата на изложението бе и общото събрание на ОУТР „Родопи”,чиито председател на УС е кметът д-р Костадин Коев.

На заседанието бяха утвърдени отчета за дейността на УС за периода след неговото учредяване до месец септември, програмата за дейността на Организацията, Финансовия отчет и бюджета за 2017 г.

Единодушно бе прието важно решение, свързано с представянето на първата учредена в България организация за управление на туристическия район на изложението „Ваканция СПА експо” в София през февруари 2018г. Там членовете на организацията ще представят дестинациите си като обединен туристически район „Родопи”.

Велинград с отличие за партньорство между местната власт и туристическия бизнес


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да ви ева

    2 1 Отговор
    у корупмираните общини и у скапания мутрагенски туризъм....