Last news in Fakti

30 Октомври, 2017 11:33 1 943 2

Летим евтино и от Варна до Брюксел

  • полет-
  • летище-
  • варна-
  • брюксел
Летим евтино и от Варна до Брюксел - 1
Снимка: Shutterstock

Една от нискотарифните авиокомпании от тази седмица изпълнява полети до Брюксел от Варна. Те ще са два пъти седмично – четвъртък и неделя. Очаква се новата линия да обслужва 35 000 пътници на година. Полетът ще се осъществява с машина Boeing 737-800 и ще трае 3 часа.

С 12% повече пътници са били обслужени на летище „Варна” през първите девет месеца на текущата година в сравнение със същия период на миналата. Това са 1.7 милиона пътници. Прогнозите са до края на годината увеличението в броя на преминалите пътници да достигне 15%. Летището в Морската столица е второто по натоварване след софийското през зимните месеци. Тогава продължават да се осъществяват полети до София, Виена, Истанбул, Москва, Дортмунд, Мюнхен-Меминген, Милан-Бергамо, Ларнака, Лондон-Лутън, Тел Авив, Айндховен и Брюксел-Шарлероа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тодор

    3 0 Отговор
    И колко евтино е?
  • 2 Русчуклия

    1 0 Отговор
    Приятна новина!