Last news in Fakti

3 Ноември, 2017 10:37 2 164 0

Официално бе открито четвъртото дружество на BNI България

  • bni-
  • дружество-
  • откриване
Официално бе открито четвъртото дружество на BNI България - 1

„25 успешни предприемачи и изключителни личности оформят облика на един много силен екип от ПРОфесионалисти, които ще работят заедно за повече бизнес от препоръки" - така определи екипът на четвъртото дружество на BNI България неговият директор консултант Щелян Калчев (съдружник на Агенция за недвижими имоти PRIMO+).

BNI – Business Networking International e международна организация, която помага на своите членове да развиват бизнеса си чрез структурирана, позитивна и професионална програма за маркетинг чрез бизнес препоръки от уста на уста, като ги насърчава да развиват значими и дългосрочни отношения с утвърдени професионалисти и хора от бизнеса. През 2016 г. членовете на BNI са генерирали повече от 13,5 млрд. долара от бизнес чрез препоръки.

"Днес социалните мрежи промениха живота ни. Те са ефективен канал за достигане до множество хора на ниска цена. Това, което социалните мрежи никога няма да могат да дадат, е личният контакт и чувството за принадлежност. Степента на доверие, която е необходима, за да получите истински гореща препоръка за мечтания клиент, е постижима само ако препоръчващият Ви, Ви познава лично и то добре. Ние казваме, че когато препоръчваш някого, ти му даваш назаем от доверието, което твоите горещи контакти имат към теб. Бихте ли дали пари назаем на някои от контактите си в LinkedIn, с когото сте свързани само там? Доверието е по-скъпо от парите. Принадлежността е изконна човешка потребност и няма дигитализация, която би могла да я измести. „Да принадлежиш към BNI е привилегия“, каза наскоро един от нашите членове. Привилегия е да присъстваш всяка седмица на заредена с позитивизъм и професионализъм среща, да чуваш какви са бизнес нуждите на 30 - 40 души и да имаш шанса да им помогнеш. И да знаеш, че те са там, за да помогнат на теб“ - споделя Пламен Вълчев, национален директор на BNI България.

В България до 10 ноември 2017 г. в организацията членуват 140 предприемачи и представители на различни бизнес области.

BNI е сред петте препоръчани от FORBES нетуъркинг световни организации за развитие на бизнеса: http://bit.ly/2uZJk0q


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА