10 Ноември, 2017 10:07 5 620

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1

Във фармацевтичния, авиационния и производствения сектори, са компаниите, които набират служители в началото на ноември. Някои от фирмите вече предлагат и гъвкаво работно време, както и работа на час.

Кирков 2000 ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е верига магазини за хранителни стоки в столицата. Предлага позиции на гъвкаво работно време и почасова работа в зависимост от възможностите на кандидата. Опция за втора работа. Позициите, за които се търсят служители, са кариер продавач и продавач консултант.

Вижте свободните позиции на Кирков 2000 ООД

Евростилл Трейд ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е най-големия производител на интериорни врати в България. Базата е изградена през 2009 г. с най-ново немско и високотехнологично оборудване. Производствената технология отговаря на немските стандарти. Интериорните врати се предлагат в три класа – нисък, среден и висок, в зависимост от използваните материали. Фирмата произвежда и входни врати изработени от MDF.

Вижте свободните позиции на Евростилл Трейд ООД

Супра ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е верига аптеки, разположени на централните места в София. В нашите 8 обекта може да намерите разнообразие от дермо козметика, хранителни добавки, лекарства и медицински изделия. Благодарение на безупречното и приветливо обслужване, консултации от експерти, аптеките достигат до нуждите на всеки клиент.

Вижте свободните позиции на Супра ЕООД

Jarvis OOD

ТОП работодатели на седмицата

Френско-българска компания, която има служители в България, Франция, Монако, Испания и Хърватия. Повечето от служителите й са с богат финансов опит. Основатели й са изградили една от най-големите търговски общности във Франция и третият най-голям МТ4 брокер в света.

Вижте свободните позиции на Jarvis OOD

WIZZ AIR HUNGARY Kft.

ТОП работодатели на седмицата

Най-голямата нискотарифна авиокомпания, която оперира в Европа. Базирана е в Унгария. Предлага 144 дестинации в 43 държави. Разполага с 28 бази. В компанията, която е регистрирана на Лондонската фондова борса, работят над 3500 професионалисти За миналата финансова година, която е завършила на 31 март 2017-а, е превозила 23.8 милиона пътници.

Вижте свободните позиции на WIZZ AIR HUNGARY Kft.

CD Media Ltd.

ТОП работодатели на седмицата

Компанията предлага PPC, SEO, Social Media, както е и дигитален консултант. Разполага с екип от SEO специалисти, които спомагат за реализиране на персонални оптимизации. Уеб разработчиците, с които разполага фирмата са творчески личности, са фокусиране върху създаването на високоефективни страници.

Вижте свободните позиции на CD Media Ltd.

Джъмбо

ТОП работодатели на седмицата

Магазинът за играчки Jumbo е създаден през 1986 в Атина (Гърция). Бързо се превръща в любимо място за малки и големи и всички онези, които обичат игрите и осъзнават необходимостта от креативност. Почти 30 години по-късно Jumbo притежава верига от 62 магазина: 51 в Гърция, 8 в България и 3 в Кипър. У нас младите без трудов опит могат да започнат работа и с помощта на системата за разширено обучение да достигнат до една от многобройните позиции, които се предлагат.

Вижте свободните позиции на Джъмбо

Балканбит ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена през 90-те години на миналия век от група специалисти, работещи в областта на телекомуникациите. Тя е най-големия производител и доставчик на домофонни системи и системи за достъп с чипове/карти в България! Основната цел при нейното създаване бе да се предоставят и развият нови модерни комуникационни услуги на различни потребители. Една от тези услуги, успешно наложена на нашия пазар, бе създаването на ново поколение съвременни домофонни системи.

Вижте свободните позиции на Балканбит ЕООД

ЕКОН 91 ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията, със седалище град Русе, съществува от 1991 г. като изцяло частно търговско дружество. През 1996-та стартира първата в страната частна инсталация за синтез на смоли, а през 1998-ма започва производството на алкидни и вододисперсни бои. Фирмата притежава и второ производство – за матраци и възглавници от пенолатекс. Приоритет на компанията е да се развива и усъвършенства съобразно изискванията на съвременния пазар, като водеща стратегия е производството на продукти, максимално отговарящи на изискванията и нуждите на потребителите. Благодарение на това, както и на непрекъснатите реинвестиции, днес тя е утвърден производител на две основни групи продукти – лаково-бояджийски материали и матраци и възглавници от пенолатекс.

Вижте свободните позиции на ЕКОН 91 ООД

Плексистаб България ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

Сравнително млада компания. Работи в партньорство с Plexaco SA – Гърция в сферата на PVC системите. Изгражда силен технически и производствен екип, който осигурява бързо развитие на компанията и добро бъдеще.

Вижте свободните позиции на Плексистаб България ЕАД

ОФИС ЕКСПРЕС СЪРВИС АД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е лидер в търговията с офис консумативи, оборудване и цялостни решения за офиса. Мисията й е да оптимизира разходите на клиентите си от корпоративния сектор, за офис консумативи, техника и мебели чрез удобна и лесна поръчка, спестяваща време и средства. Главна цел на компанията е да промени представата на клиента за бърза и лесна поръчка. ОФИС ЕКСПРЕС развива практики и стажантски програми в отделите си. Програмите са предназначени за завършили специалисти без трудов стаж, както и за студенти, завършили втора година обучението си в Университет, които изявяват желание за практическо развитие. С предимство са кандидатите, които приемат работата като предизвикателство и възможност за изява на личностните си качества.

Вижте свободните позиции на ОФИС ЕКСПРЕС СЪРВИС АД



Свързани новини