Last news in Fakti

8 Декември, 2017 11:35 2 285 0

Промоционални цени до 15 януари за участие в изложението "Вода София" 2018

  • иец-
  • изложение-
  • вода

В края на ноември стартира регистрацията на фирми за участие в събитието

Промоционални цени до 15 януари за участие в изложението "Вода София" 2018 - 1

Българските и чуждестранните компании, които заявят участието си в международното изложение ВОДА СОФИЯ до 15 януари 2018 г., ще могат да се възползват от промоционални цени с отстъпка от 20%. Това ще бъде 12-ото издание на форума, който ще се проведе от 27 до 29 март 2018 г. в Интер Експо Център-София.

Във фокуса си изложението поставя целия сектор на водната инфраструктура, вододобива, дистрибуцията, пречистването на индустриални и битови отпадни води, строителни дейности и други.

В рамките на изложението ще се проведе 10-ата международна конференция Булаква на тема "Инвестиционни предизвикателства пред водния сектор - иновативни решения и финансови стратегии", организирана от БАВ. Тя ще засегне развитието на водния сектор, срещайки бизнеса с представителите на държавните, обществените и общинските институции.

Международният форум се провежда паралелно с единствения специализиран форум за машини и технологии в металообработката в България MachTech&InnoTech Еxpo.

Новини и допълнителна информация за изложението ВОДА СОФИЯ ще откриете и на сайта www.watersofia.com


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА