20 Декември, 2017 14:07 1 138 0

Вече не мислите какво да вземете при пътуване

  • път-
  • багаж-
  • приложение-
  • бот-
  • съвет
Вече не мислите какво да вземете при пътуване - 1
Снимка: Shutterstock

Коледните и новогодишни празници са времето през годината, когато хората пътуват най-много. В същото време трябва да приключат куп задачи и трудно им остава време да помислят на спокойствие какво да вземат. Супер улеснение измисли авиокомпанията KLM. С помощта на бота за обслужване Blue Bot (ВВ) в Google Home на пътника се казва какво е най-целесъобразно да вземе в куфара си. Това, което трябва да зададе потребителят, е дестинацията и времето за престой. Blue Bot съобразява какво е времето в дадения град, към който се е запътил човек и го съветва какво да вземе.

„Новата услуга в Google Home с BB е следващата стъпка в иновативната ни дигитална стратегия и първата стъпка с използване на глас. Тя предлага индивидуални услуги чрез Google Home с помощта на изкуствен интелект. Интерактивният асистент за опаковане дава добавената стойност, която авиокомпанията предлага на клиентите през цялото пътуване”, казва Питер Гроневелд, старши вицепрезидент Дигитални технологии в Air France-KLM.

Google Home е интелигентен високоговорител и позволява на потребителите да използват гласови команди, за да използват услугите. BB (Blue Bot) е обслужващият бот на KLM, който помага на пътниците с интелигентен интерактивен гласов списък за опаковане. Услугата е достъпна и на устройства, поддържащи Google Assistant. В близко бъдеще, клиентите ще могат да изпратят списък с напомняния чрез Google Home до предпочитаната от тях социална медия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА