Last news in Fakti

18 Януари, 2018 12:51 5 143 4

Ваканцията в България двойно по-евтина

  • българия-
  • германия-
  • туристи-
  • цена
Ваканцията в България двойно по-евтина - 1
Снимка: Shutterstock

Още от предходната година много чужденци знаят кога точно и къде ще прекарат следващата лятна ваканция. Резервациите се правят поне 3-4 месеца по-рано, да не кажем и половин година. Причината естествено е финансова – колкото по-рано резервирате, толкова по-евтино ще бъде. Разбира се, има значение и дестинацията. Изследване показва, че германците предпочитат България като място за почивка, защото тя ще им излезе със 60% по-евтина от тази в родината им. Анализът е направен на база съпоставка на цените на хотелските и ресторантьорски услуги в най-популярните туристически дестинации посещавани от гражданите на ФРГ.

Второто място е Турция. Там германците ще трябва да платят 46% по-малко в сравнение със сумата в собствената си държава. В ТОП 3 влиза и Хърватска, която предлага с близо 36% по-евтина почивка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    34 9 Отговор
    И тия дети идват тук на почивка обикновено са отрепките на европа. Такива където могат да си правят каквото пойскат , като да бият камериерки за каф . Тия където имат пари никога няма да дойдат тук на почивка.
  • 2 Иван

    27 4 Отговор
    Прав си пич!! Най големите боклуци и отрепки идват тук!!В Съни бийч!!

    Коментиран от #3

  • 3 Симеонов

    30 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Най-големите боклуци са хотелиерите на С. Бряг - синчета на бивши ДС-та, вече няма плаж нито алея с ресторанти- превърнаха го в долнопробен бардак за западните алкохолици и наркомани
  • 4 Браунау

    8 0 Отговор
    Абе днешните германци не са едновремешните германци. Какви германци имаше едно време...