19 Януари, 2018 13:37 9 613

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

IT секторът и навлизането на няколко компании в областта на финансовите услуги са секторите, в които се оферират предложения за работа. Фирми от автомобилната промишленост и търговията също набират служители.

САМ БС ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е лидер в областта на търговията със стоки за домашни любимци и продуктивни животни. В партньорство с водещи компании в областта фирмата е вносител и дистрибутор на утвърдени и търсени световни марки като Hill"s, Ferplast и други.

Вижте свободните позиции на САМ БС ЕООД

Волво Груп България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е част от Volvo Group, водещ производител в глобален мащаб на камиони, автобуси, строителна техника, морски и индустриални дизелови двигатели. Volvo Group също така предлага цялостни решения за финансиране и сервизно обслужване. В България компанията е търговска организация със сервизна мрежа за марките камиони Volvo и Renault и включва 4 сервизни точки на територията на страната: София, Пловдив, Бургас и Варна. Сервизната мрежа обслужва и двете марки с фокус върху качеството и удовлетвореността на клиентите.

Вижте свободните позиции на Волво Груп България ЕООД

Б.М. Инвестментс ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията работи в сферата на финансовите услуги. Започва дейност през 2015 г. с 20 служители. Към днешна дата те вече са 80. Основната ценност за компанията са нейните служители. Търси най-доброто и предлага най-добрите условия за работа на своите служители. Предлага чудесна възможност на онези, които искат да направят успешна кариера на финансовите капиталови пазари. Компанията предлага много добри бонуси и комисионни.

Вижте свободните позиции на Б.М. Инвестментс ЕООД

SILVER STAR

ТОП работодатели на седмицата

Фирмена група Силвър Стар (Silver Star) е новият официален представител, вносител и дилър на немския концерн Даймлер АД (Daimler AG) за България. В нашето портфолио ще откриете „звездата“ на Даймлер – Mercedes-Benz, както и брандовете – SETRA, FUSO и SMART. Дейността на компанията обхваща: продажби на нови леки, лекотоварни и товарни автомобили; продажби на резервни части; продажби на употребявани автомобили; следпродажбено обслужване, вкл. бояджийно-тенекеджийни дейности; лизинг и застраховане на автомобили. Разполага с дилърски центрове в София, Пловдив и Варна.

Вижте свободните позиции на SILVER STAR

ДЖАМБО

ТОП работодатели на седмицата

Магазинът за играчки Jumbo е създаден през 1986 в Атина (Гърция). Бързо се превръща в любимо място за малки и големи и всички онези, които обичат игрите и осъзнават необходимостта от креативност. Почти 30 години по-късно Jumbo притежава верига от 62 магазина: 51 в Гърция, 8 в България и 3 в Кипър. У нас младите без трудов опит могат да започнат работа и с помощта на системата за разширено обучение да достигнат до една от многобройните позиции, които се предлагат.

Вижте свободните позиции на ДЖАМБО

Програмикат ООД

ТОП работодатели на седмицата

Млада компания на българския пазар, която е специализирана в консултирането, техническото обслужване, разработката и поддръжката на фирми извън IT сектора. Разполага с партньори в САЩ и Европа. Партньор на „Програмикат” е RedmineUP, който е лидер в областта на IT решенията, базирани на Open Source platform Redmine. С помощта на техните плъгини е възможно управлението на всички бизнес процеси. Сред клиентите й са 25 компании от Fortune 500 като Bosch, IBM, Airbus, Fujitsu, Schneider Electric, NASA, AT&T, CISCO.

Вижте свободните позиции на Програмикат ООД

САРКК БЪЛГАРИЯ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е ексклузивен вносител на Tommy Hilfiger за България, Гърция, Кипър, Румъния, Албания и Македония. Целта на компанията е насочена към здравословния и стабилен растеж и продиктувана от ценностите на корпоративната социална отговорност. Това я прави една от най-сигурните корпорации в индустрията и спомага за нейния постоянен растеж, като успява да задоволи нуждите и на най-взискателните клиенти и я превръща в желан работодател.

Вижте свободните позиции на САРКК БЪЛГАРИЯ ЕООД

SEMMA Management Ltd.

ТОП работодатели на седмицата

Компанията помага на световните земеделски стопани като предлага усъвършенствани технологии в сферата на селското стопанство. Предлага на прозиводители от цял свят лесна за използване система.

Вижте свободните позиции на SEMMA Management Ltd.

Воле Лабс ООД

ТОП работодатели на седмицата

Още от самото начало компанията вярва във възможностите на SQL Server Integration Services. Решихме като цел да си поставим създаването на най-добрата ETL платформа. Вярваме, че най-добрият начин да предскажете бъдещето е сами да го създадете.

Вижте свободните позиции на Воле Лабс ООД

Експрес Гарант НК ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията предлага висококачествени стоки на български и чуждестранни производители. Служителите имат възможност да работят в динамична среда, в екип от професионалисти. Работодателят предлага дългосрочна заетост, финансова стабилност и отворени възможности, както и възможност за развитие при равен старт, разнообразни програми от бонуси, обвързани с личното и екипно представяне.

Вижте свободните позиции на Експрес Гарант НК ЕООД

ЕЙ СИ АЙ СЪПЛАЙС БЪЛГАРИЯ

ТОП работодатели на седмицата

Водеща компания в областта на IT дистрибуцията в Гърция, която е на пазара 20 години. Екипът й се състои от мотивирани млади хора, които спокойно могат да бъдат определени като професионалисти в своята област. Към днешна дата компанията разширява бизнеса си на Балканския полуостров, като започва от България, където има нужда от търговски представител.

Вижте свободните позиции на ЕЙ СИ АЙ СЪПЛАЙС БЪЛГАРИЯ



Свързани новини