Last news in Fakti

24 Януари, 2018 14:51 3 984 0

Булмедика/Булдентал 2018 събира специалистите в областта на медицината от 16 до 18 май

  • иец-
  • изложение-
  • медицина
Булмедика/Булдентал 2018 събира специалистите в областта на медицината от 16 до 18 май - 1

Основен фактор за развитието на медицината са събитията, които събират професионалистите и лидерите в бранша. Това са местата, на които не само се проследяват тенденциите и възможностите за лечение, но и се изграждат контакти, въз основа на което се формира по-задълбочена картина и познание за посоката на високотехнологичното бъдещо развитие. Едно от тези места е доказалото се с половинвековната си история международно изложение Булмедика/Булдентал, което ще се проведе и тази година, за 52-и пореден път, от 16 до 18 май в Интер Експо Център. Събитието отново ще се превърне в средище на специалистите от областта на медицината в цял свят.

Изложението се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването в България и с подкрепата на съсловните организации – Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюз на зъботехниците в България, Асоциацията на денталните дилъри в България и Български фармацевтичен съюз.

Залите на Булмедика/Булдентал пресъздават света на медицината

Изложбените зали на БУЛМЕДИКА ще се превърнат в модерно обзаведени лечебни и болнични заведения чрез представянето на широк набор от български и чуждестранни продукти. Сред тях ще има нови модели клиничнолабораторна и диагностична апаратура, оборудване, универсално и специализирано обзавеждане на здравни заведения, инструменти, реактиви, консумативи и други продукти за лечение.

БУЛДЕНТАЛ ще даде възможност на многобройните традиционни и нови компании да изложат и да представят на специалистите от областта на денталната медицина висок клас дентално оборудване и обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи.

Над 13 000 специалисти посетиха предходното издание

През 2017 г. изложението Булмедика/Булдентал посетиха 13 287 специалисти от България, Гърция, Унгария, Сърбия, Франция, Великобритания, САЩ, Македония, Турция, Испания, Италия, Япония, Китай, Германия, Република Корея, Албания, Украйна, Израел, Белгия, Русия, Кипър. Повече от 200 директни изложители взеха участие през 2017 г. Компании от България, Италия, Франция, Русия, Сингапур, Китай, Германия, Холандия, Пакистан, Латвия, Турция, Гърция, Румъния, Украйна, Словения, Унгария представиха над 240 иновации в производствените технологии, продуктите, софтуера за медицината, оборудването и обзавеждането.

Представянето на иновации, развитието и внедряването на модерни технологии, обменът на идеи и професионализъм, разрастването на бизнеса и създаването на контакти – това са целите, които екипът на Булмедика/Булдентал следва над 50 години от своята история и които ще продължава да следва.

Подробна информация ще откриете на bulmedica.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА