6 Февруари, 2018 15:21 2 150 0

Сигурността е гарантирана – с високите технологии на изложението Секюрити Експо

  • иец-
  • изложение-
  • секюрити експо

Форумът ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център - София

Сигурността е гарантирана – с високите технологии на изложението Секюрити Експо - 1

Епохата на технологичните чудеса. Това изречение обобщава цялата динамична реалност на XXI век. Реалност, която се променя с всеки изминал ден чрез непрекъснато развиващите се технологии. Реалност, в която очакванията към системите за сигурност, охрана и противопожарна безопасност са все по-големи.

В отговор на високите изисквания вече четвърт век секторът на контрола за достъп, видеонаблюдение, пожароизвестяване, IT и оборудване за „интелигентни сгради“ се събира на утвърдилото се изложение Секюрити Експо. През тази година, от 7 до 10 март то ще се състои за 25-и път в Интер Експо Център - София. Секюрити експо се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи, а организатори са партниращите си Българска търговско-промишлена палата и Интер Експо Център.

Видеонаблюдение от последно поколение

„Видеонаблюдението не е това, което беше“. Около тази мисъл се обединяват участниците в изложението Секюрити Експо. Сред основателните аргументи за това е стремглавото навлизане на дроновете в професионалното видеонаблюдение. Тук на посетителите се демонстрират възможностите на различни видове квадрокоптри. Сред тях са иновативните машини, снабдени с термовизионни камери. За нуждите на издирвателни и спасителни операции, борба с пожари и за инспекции на мащабни обекти изложителите ежегодно представят и безпилотни авиационни системи, предназначени за търсене и откриване на източници на гама лъчения и за радиационно разучаване на местности.

Основен акцент на изданието през тази година са и алармените системи. Погледите на присъстващите биват привличани от системите VideoFied, разполагащи с видео детектори за движение, които предават безжично цветно видео, до което собственикът на продукта има непрестанен достъп благодарение на безплатно мобилно приложение.

По време на Секюрити Експо 2018 ще бъде представена богата продуктова гама от интеркомите на Beninca. Те се предлагат в три разновидности – според технологията, чрез която се осъществява връзката – DECT, GSM и WiFi. Многобройни ще бъдат предложенията и за гласови оповестителни системи. Предназначен за малки и средни сгради е интегрираният панел AE300. Той се монтира на стената, а към него се подвързват само интерфейсите към линиите с високоговорители, пожарните и разговорните микрофони, връзката с пожароизвестителна централа и мрежовото захранване. Системата позволява към нея да се свържат изнесен пожарен микрофон и настолен микрофон за гласови съобщения. Посетителите ще се запознаят и с цифровите домофонни системи Laskomex, чрез които се осъществява качествена комуникация и сигурност както в малки, така и в големи жилищни сгради и комплекси.

Съвременните технологии притежават неограничени възможности. Секюрити Експо ги събира на едно място, за да осигури безопасността за дома и бизнеса в условията на съвременния свят.

Всички новини за изложение Секюрити експо ще откриете на securityexpo.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА