Last news in Fakti

12 Май, 2018 21:31 5 178 9

Иран цака санкциите на Тръмп с „Еърбъс“

  • иран-
  • сащ-
  • санкции-
  • доналд тръмп-
  • еърбъс-
  • airbus
Иран цака санкциите на Тръмп с „Еърбъс“ - 1

Иран ще се опита да заобиколи санкциите на американския президент Доналд Тръмп със сключването на сделка с „Еърбъс“, разкрива Ройтерс.

Агенцията припомнят, че има тесен времеви прозорец, достъпен за бизнес с европейския самолетостроителен гигант, след решението на САЩ по-рано тази седмица да се оттегли от международното ядрено споразумение с Техеран.

Съветникът по националната сигурност на Белия дом Джон Болтън заяви, че ще има период от 90 до 180 дни за съществуващи ирански договори с чуждестранни компании след решението на Доналд Тръмп да се оттегли от ядреното споразумение и да възстанови икономическите санкции на САЩ спрямо Техеран.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nonamenofacenonumber

    49 6 Отговор
    Персите ще се оправят силен народ са. Толкова предизвикателства са преминали през вековете, та от едни кравари ли ще се уплашат

    Коментиран от #7

  • 2 Оппс

    20 2 Отговор
    Нема страшно ЕРДО е там и ще им отвори широко врати , и никакво амбарго няма да работи.
  • 3 Хасан

    25 2 Отговор
    Персите се репчат с евреите ..американците подкрепят евреите ..и целия свят трябва да е солидарен с тях....е защо???да се оправят помежду си..защо Европа трябва да страда ,да си прави бизнеса
  • 4 гост

    8 2 Отговор
    много глупаво е да правят санкции на Иран,Турция ще спечели от тази работа,Америка затъва и не знае какво да прави вече,а тръмп напълни няколко тиражс пари по хилядарки оправи си бизнеса за 100 години напред ,след тръмп Америка ще има много големи проблеми,тези евреи ще плачат много и за последно
  • 5 злобар

    13 3 Отговор
    Добре де силен народ били персите но има и други силни народи , а ние защо не се захванем и изчистим и унищожим целият наш "БОКЛУК" създаден от така наречената демокрация унищожила икономика, селско стопанство прокудила децата ни в чужбина и поне да си създадем име на народ хайде да не е силен но поне да е народ ,а не мърша както го е казал дядо Славейков .
  • 6 Гого

    10 5 Отговор
    Нали и нас ни шибат Американците със скъпият ток навсякъде действат по един и същ начин.
  • 7 един

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "nonamenofacenonumber":

    Що първо не отидеш до "Персия" да видиш какъв силен народ са? Като всички ислямски народи, изключвам Турция. Перчене и влияние на една всеизвестна империя, намираща се на североизток от нас, благодарение на която доста ислямски народ се пръсна по света. Ха сега да ми кажеш кво праим с тоз пръснат народ. Мислиш ли, че си застрахован от наръгване с нож или нападение с камион. На ислямиста не му пука колко го обичаш и му се възхищаваш. За него е важно да му дадеш да яде, да го подслониш, да го прикоткаш, а той както си знае. Да те наръга в гърба, да изнасили я дъщеря ти, я сина ти и да е доволен и да благодари на Аллах.

    Коментиран от #8

  • 8 Тракториста

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "един":

    Бегай си пий хапчетата и се изкъпи че смърдиш .
  • 9 некойси

    1 0 Отговор
    Спокойно, перси ще има след поне още 10 гонения на евреи (каквито е имало в исторически план до сега) :)