7 Юни, 2018 17:56 4 768

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • обяви-
  • работа
ТОП работодатели на седмицата - 1

Спедиторската дейност през последните години набира все по-високи обороти. Редица младежи виждат възможност за развитие в логистичния сектор. Спедицията заема все по-ключова роля в икономиката на всяка държава. Жеалещите да се развиват в тази област могат да започнат кариерата си в утвърдени на пазара компании в сектора. Автомобилният сектор и ресторантьорството също търсят свои нови служители.

МОТО-ПФОЕ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Една от първите частни автомобилни компании в България. Създадена е на 26 юли 1991 г. като еднолично дружество с ограничена отговорност, собственост на „Хуго Пфое” ЕООД, Хамбург, Германия.

От самото си създаване Мото-Пфое е една от водещите компании в страната и в момента е официалният дилър на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover. Има 17 представителства – собствени търговско-сервизни комплекси и дилъри - в 16 града на страната. В групата Мото-Пфое са още застрахователният брокер „Пфое Агенция” ЕООД и „Мото-Пфое Лизинг” ЕООД. Портфолиото на дейността включва продажба и сервизиране на нови и употребявани автомобили, краткосрочни и дългосрочни наеми, фул сервиз, застраховки, резервни части, аксесоари, финансиране на автомобилни сделки. МОТО-ПФОЕ е сертифицирана по ISO от 2000 г.

Вижте свободните позиции на МОТО-ПФОЕ ЕООД

Beson Distributie BV

ТОП работодатели на седмицата

Компанията има клонове за съхранение и трансфер на пощенски пратки в Заандам и Амстердам, Холандия. Ние разпространяваме пакети, поща и реклама, и предлагаме екпресна услуга на високо ниво. Вече почти 20 години вярваме, че няма невъзможни неща и се опитваме да дадем на клиентите си най-доброто обслужване и най-качествения резултат. От рекламни брошури до палети, ние доставяме и събираме всичко на желаното място, чрез желаната услуга. Също така, когато става дума за съхранение или претоварване, логистични въпроси или посредничество, ние сме доверен и надежден партньор. Нашият отдел за продажби е на разположение 24 часа в денонощието, за да отговори на всички ваши въпроси.

Вижте свободните позиции на Beson Distributie BV

SILESIA IT LTD

ТОП работодатели на седмицата

Специализирана агенция за подбор на персонала в чужбина. Разполага с най-голямата база от многоезични професионалисти, които търсят работа в Централна и Източна Европа. Спомага за намирането на най-добрите служители на редица компании. Ако разполагате със свободна позиция, изискваща втори или трети език различен от английския, ние разполагаме с хората, от които се нуждаете. Компанията е голяма, което й позволява да реагира бързо на изискванията на клиентите.

Вижте свободните позиции на SILESIA IT LTD

ХЕПИ ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

Верига ресторанти „Happy Bar & Grill” съчетават американския опит в ресторантския мениджмънт, българските предпочитания към вкуса на храната, уютната атмосфера и перфектно обслужване.

Към днешна дата Компанията управлява и развива няколко бранда –“Happy Bar & Grill”; „SASA”; „Captain Cook”; “Candy Club”; “Rezzo”. За 24 години опит имаме 30 ресторанта в България и два в Барселона (Испания). Приятелската атмосфера, въвеждащото обучение, множеството мотивационни програми и винаги навременното заплащане привличат повече от три хиляди служители към нашето голямо „Хепи семейство”.

Вижте свободните позиции на ХЕПИ ЕАД

АМПЕРЕЛ ООД

ТОП работодатели на седмицата

Амперел ООД е водеща компания в областта на маркетинга и дистрибуцията на бързооборотни потребителски стоки на българския пазар, създадена през 1993г. Фирмата предлага комплексна система от търговски услуги, която включва продажби, маркетинг, мърчандайзинг и логистика. Компанията развива своя собствена директна дистрибуторска мрежа с национално покритие във всички канали на дистрибуция, която се базира на 11 дистрибуционни центрове в цялата страна, като всеки един от тях включва офисна част и складова база. Понастоящем Амперел разполага с дистрибуционни центрове в София и в следните областни градове в страната – Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, В.Търново, Хасково, Ямбол и Благоевград. Благодарение на дългогодишния опит, изключително доброто познаване на пазара, ефективно управление и мотивиран екип от специалисти, Амперел ООД предоставя на своите партньори най-високите стандарти на работа и успешно реализиране на съвместните цели.

Вижте свободните позиции на АМПЕРЕЛ ООД

СОРТИ-ВС

ТОП работодатели на седмицата

Фирма „Сорти-VS” започна дейността си през януари 1990 г. Началото беше малка стая, 2 - 3 хладилника, един млад техник и първите клиенти. Малката стая вече е голяма и просторна сервизна база, хубави офиси, стотици хладилници, перални, печки, витрини и всякаква бяла техника, двадесетина са техниците с голям опит, а клиентите са хиляди от цялата страна. Основната ни дейност е внос, ремонт и продажба на бяла техника. В централната база на „Сорти-VS” се получава стока от Германия, Швейцария, Холандия, Италия - нова бяла техника с транспортни и фабрични дефекти, ретурна и втора употреба, битова и професионална. В сервиза извършваме ремонти и на техника, която не е закупена от нашите магазини. Имаме собствена денонощна газостанция на бул. „Хан Кубрат” №7 за зареждане на автомобили и туристически бутилки.

Вижте свободните позиции на СОРТИ-ВС

InterContinental Sofia

ТОП работодатели на седмицата

Нова луксозна хотелска верига в центъра на София. 5-звездният хотел е разположен в сърцето на София – срещу Народното събрание и в близост до катедралата „Свети Александър Невски”. Търсят се бармани, сервитьори и пиколо-шофьор.

Вижте свободните позиции на InterContinental Sofia

МРАМОР-РИОЛИТ-Б АД

ТОП работодатели на седмицата

Предприятие с дългогодишни традиции в добива и преработката на скално облицовъчни материали от естествен камък – риолит, мрамор, гранит, травертин, варовик, врачански камък. Дружеството разполага със собствени производствени бази в градовете Брацигово и Пловдив.

Ние сме единствената фирма със собствена кариера за добив на риолит, на територията на страната.

Вижте свободните позиции на МРАМОР-РИОЛИТ-Б АД

Веко Пауър България ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията развива онлайн търговия чрез нашият сайт, където предлагаме стоки за градината и дома. В нашият каталог ще намерите градински стоки с марка Primaterra - оранжерии, беседки, пейки и други. Печки с марка Canada - Канадско качество за пръв път достъпно в България. Апарати за дестилация с марка Казанджия - за всеки който иска да направи качествен продукт в домашни условия.

Вижте свободните позиции на Веко Пауър България ООД



Свързани новини