27 Август, 2018 11:36 1 877 0

Високите технологии нахлуват в света на рекламата с промоционални продукти

  • иец-
  • изложение-
  • реклама-
  • copis

Широкоформатният дигитален печат на текстил отново е сред основните акценти на изложение COPIS от 2 до 4 октомври

Високите технологии нахлуват в света на рекламата с промоционални продукти - 1

Технологичност. Това е думата, която най-точно описва съвременния ни живот. Разкривайки безкрайни нови възможности, високите технологии в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама ще са във фокуса на изложението COPIS, чието 7-о издание ще се проведе от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център.

През тази година форумът обещава да ни покаже изключително съдържание, като се провежда паралелно с първото издание на изложението за текстил, машини и технологии – ТМТ Експо.

Ценовите стикери са вече електронни

Може би сте забелязали основния недостатък на хартиените рекламни стикери. Често при изписването на продуктовото име се допускат грешки или неволно се пропуска някоя от цифрите в цената. Това води до нужда от изработването на нови стикери, до допълнителни разходи за търговския обект и негативни емоции у клиента.

Съвсем скоро всички тези проблеми ще останат в историята. Защото технологиите нахлуват в света на рекламата с промоционални продукти, променяйки из основи статутквото. Посетителите на COPIS 2018, единственото изложение за печат и реклама в България, ще се запознаят с преимуществата на ESL - troniTag – електронна ценова комуникация, представена от ВКФ Ренцел България Продакшън.

Електронните ценови етикети са приложими за информация и маркировка. Дизайнът с всички данни се изработва бързо и лесно, а въвеждането му на етикета става едва с няколко клика на мишката чрез безжична мрежа. ESL – troniTag е правилното решение за ценово представяне, обозначения върху сгради, рафтово пространство и производствени процеси. Успоредно с него ще бъдат представени и последните тенденции при брандираните импресивни и комбинираните дисплеи, които увеличават продажбите и правят бранда още по-разпознаваем.

Принтерите завладяват текстилната индустрия

Да! Точно така. Тенденцията е налице и многобройните продукти, които ще бъдат демонстрирани по време на COPIS, доказват това, създавайки нови възможности пред рекламната индустрия и развитието на бизнеса.

Сред тях са широк диапазон принтери за директен печат върху текстил, един от които е D.Gen Teleios Hexa, представен от Тотем Груп. Ще бъдат показани и възможностите и на HP Latex 375 printer. Машината, представена от Мираж Груп може да печата както върху банери и фолио, така и върху текстил, канаваца и тапети. Прецизното позициониране на печатащите глави дори при двустранен печат се гарантира от системата за следене хода на медията по време на печат OMAS.

В залите на Интер Експо Център посетителите ще се запознаят и с характеристиките на DTG принтерите на RICOH Ri 3000, Ri 6000 и Ri 100. Създавайки висококачествени дигитални разпечатки с висока резолюция, те дават възможност за директен печат върху текстил – както при 100% памук, така и при комбинация от памук-полиестер.

„Под светлината на прожекторите“ – широкоформатният дигитален печат

Фирми стартиращи бизнеса си. Компании, които искат да разширят производството си в сферата на широкоформатния печат. За всички тях и целия сектор са предназначени материалите за широкоформатен печат HP LATEX 335 Print & Cut, които ТЕПЕДЕ – България представя. Те са практичен избор за работа върху фолио, винил, хартия, беклит и дисплей филми, канави и текстили.

Оптимални решения за бизнеса ще представи и Кантек. На щанда на фирмата ще бъдат демонстрирани производствени системи на CANON и Ricoh. За обогатяването на печатни изделия с частичен и обемен лак, Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ще представи MGI Jetvarnish 3D Evo. На фирмения щанд ще бъде и водещият модел за цифров цветен печат Accurio PRESS C6100, осигуряващ високо качество и производителност.

Технологии в рекламата, технологии в ежедневието

Сред предложенията за създаване на комфортно ежедневиe Макс Пен Интернешънъл ще представи бизнес раница от ново поколение. Красива, с триизмерен ергономичен дизайн, приляга плътно и удобно на гърба, раницата притежава технология за зареждане на телефона.

Осигуряването на максимален комфорт заляга и в технологичната Ulla, която следи дали приемате достатъчно течности през деня. Малкото технологично устройство разполага със сензори за пространство и движение, автоматично включване и изключване.

Яркото присъствие на утвърдени български компании и силното чуждестранно участие са предпоставка за успеха на COPIS 2018. Изключителна ще бъде добавената стойност и на паралелно провеждащото се първо издание на текстилното изложение ТМТ Експо. Двата форума ще се разгърнат в четири изложбени зали, на обща площ на 9000 кв.м.

Увеличавайки своите мащаби, от 2 до 4 октомври COPIS отново ще се превърне в притегателно място за професионалистите. А те са единодушни: секторът е динамичен и ще става все по-високотехнологичен. Това налага тенденциите и технологиите да бъдат проследявани непрекъснато в атмосферата на професионалната платформа за сектора, която COPIS вече седем години създава.

Всички новини за изложение COPIS ще откриете в на сайта www.copi-s.com.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА