7 Януари, 2019 08:46 7 181 17

Веригата "Хепи" ще отвори заведение и в Лондон

  • хепи-
  • ресторант-
  • лондон

Българската компания ще заеме мястото на американската верига за бързо хранене TGI Fridays на улица "Ковънтри"

Веригата "Хепи" ще отвори заведение и в Лондон - 1

Основаната във Варна верига заведения за хранене "Хепи" (Happy Bar & Gril) ще стъпи и на пазара в Лондон, след като вече има десетки заведения в България и две в Барселона. Това съобщава британският сайт london.eater.com.

Българската компания ще заеме мястото на американската верига за бързо хранене TGI Fridays на улица "Ковънтри" в лондонският Уест енд. Посочва се, че заведението на "Хепи" ще отвори врати на неуточнена дата по-късно през годината.

В публикацията се посочва, че създаденото във Варна през 1994 г. заведение предлага пица, паста, бургери, салати, както и традиционни български ястия. Посочва се, че на туристите и жителите на Лондон компанията ще предлага също и тутманик и кюфтета.

За да не подмине тенденциите в модерната кухня, заведението ще предлага и станалите популярни "антрацитни" сандвичи.

Изданието посочва, че мястото, където ще е заведението - Пикадили съркъс, е доста конкурентно и ще бъде предизвикателство за компания, която за пръв път отваря врати в Лондон, но в същото време мястото на практика гарантира непрекъснат поток от посетители, сред които и туристи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Куюм Джиев

    38 13 Отговор
    Ако поддържат качеството и разнообразие на храни както тука със сигурност ще пробият

    Коментиран от #8

  • 2 лондон бой

    17 19 Отговор
    Цял Лондон ги чака да отворят заведение, че си нямат никакви, голяма новина!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ГОСТЕВ

    32 7 Отговор
    МНОГО ДОБРЕ !!! ОТЛИЧНО !!!!
    НА ВСЕКИ ЪГЪЛ В ЛОНДОН ИМА CHINA'S РЕСТОРАНТИ И FAST FOOD...ЗАЩО ДА НЯМА И БЪЛГАРСКИ...? !!! ИЛИ ЖЪЛТУРИТЕ СА ПО-ДОБРИ...???
  • 5 свидетел

    17 23 Отговор

    До коментар #3 от "Орнела мути":

    "ХЕПИ" не е ли собственост на ТИМ Варна?? То нормално да си правят каквото си искат, щото тях няма как някой политик да ги изнудва, както направиха с дюнерите на Аладин. Не се заблуждавайте от ресторантите им в Америка - ТИМаджийски проект са! Но за качеството, дори аз не мога да си изкривя душата и да кажа, че имат кусури - кухнята им е прекрасна, оригинална и майсторска... Когато се връщам в Бг, изкушението да опитам от тяхната кухня, често е надвивало отвращението от мафиотското им начало!

    Коментиран от #11, #13

  • 6 Jack Bauer

    22 4 Отговор
    HAPPY B&G са ми любимите, едни от малкото които в годините не станаха чалга барове или нощни дупки посещавани от батки и кифли избиващи комплекси. Съхраниха се като ресторант с качествена и разнообразна храна на нормални цени. Пожелавам им успех и в Лондон.
  • 7 Гн Ийструд

    4 7 Отговор
    БОЛИ МА К...
  • 8 Голяма новина няма що

    18 6 Отговор

    До коментар #1 от "Куюм Джиев":

    Да само полуфабрикати, страхотно качество! Не стъпван в тая верига, по добре си ходи в обикновен ресторант!
  • 9 Зорлем

    15 3 Отговор
    И на мен ми идват малко парвенюшки Хепи-тата, но това си е характерно за почти всички вериги заведения, така че от "куртоазия" им пожелаваме успех в Лондон.
  • 10 132

    7 2 Отговор
    И в Барселона има, ама седи празно...
  • 11 Любо

    15 4 Отговор

    До коментар #5 от "свидетел":

    Не, не е тяхна собственост. Интересно защо за пореден път пишеш мнение, в което няма грам истина, но ти държиш да раздухваш лъжи? Колкото до качеството на Хепи, за мен това са една от най-добрите вериги ресторанти и съм сигурен, че ще успеят и в Лондон.
  • 12 дрязнят ме простаци

    8 0 Отговор
    Браво на О.Попов и по-скоро на екипа му. Не спират да се развиват и да държат летвата високо. Успех.
  • 13 Краси

    12 7 Отговор

    До коментар #5 от "свидетел":

    ''Хепи'' са на Красимир Премянов. Една от най-известните вериги ресторанти в България и всички трябва да се гордеем, че е тръгнала от Варна.
  • 14 кукуригууууу

    6 2 Отговор
    Като заведат някоя българска уличница за хустеса и няколко други леки жени за сервитьорки, които да се фръцкат по къси полички пред клиентите, заведението ще е хит сред извратените Лондончани!
  • 15 CL500

    5 1 Отговор
    От Варна съм, но съм ял в техен ресторант само 2-3 пъти, просто защото не ям по ресторанти, но единия път суши-то беше просто много зле. Имам чувството, че беше една седмица старо. Но както и е, като цяло са ОК за такъв клас заведения. А иначе само за инфо - в ресторантите им всичко пристига на заготовки и там само се доприготвя. Всичко се прави в база в едно село до Варна, май беше Слънчево, но не съм сигурен. От там се дистрибутира до фризерите на всеки ресторант в страната. За Барселона и сега за Лондон ще да е друга схемата...
  • 16 гост

    4 4 Отговор
    Това са боклуци !
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.