1 Април, 2020 16:35 2 487 1

Два гиганта се съюзиха срещу коронавируса

  • франция-
  • carrefour-
  • uber eats-
  • доставка-
  • коронавирус

Carrefour и Uber Eats с обща услуга за клиентите

Два гиганта се съюзиха срещу коронавируса - 1
Снимка: Shutterstock

Carrefour и Uber Eats пускат от 1 април нова съвместна услуга за доставка на храна. Френската верига супермаркети и компанията да доставки на храни целят да облекчат парижани при покупката на хранителни продукти по време на извънредното положение, въведено след избухването на пандемията от коронавирус.

По време на изолация хората се опитват да се запасят с най-необходимите хранителни продукти, което води до ръст на поръчките онлайн, съответно и до повече работа за куриерските компании. Във Франция супермаркетите работят, но или има доста големи опашки пред тях, или хората просто ги страх да излизат навън и са склонни да платят за доставка до дома.

Първоначално новата услуга на Carrefour и Uber Eats ще се предлага съвместно с 15 магазина в Париж и близките райони. Очаква се услугата да бъде пусната на територията на цяла Франция на 6 април. Тя дава възможност клиентът да избере магазин на Carrefour от приложение на Uber Eats. Поръчките се правят по телефона в часовия диапазон между 11.00 и 23.00 ч. Средно доставката ще бъде реализира до 30 минути след поръчването ѝ. Също така Uber Eats няма да взема такса за доставка направена от магазин на Carrefour през целия април.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баба Зоя

    7 2 Отговор
    Кучетата са шокирани - всички хора са с намордници!