Last news in Fakti

27 Май, 2020 19:21 1 859 5

Възстановяват полетите от София до Морската ни столица

  • българия еър-
  • полети-
  • софия-
  • варна-
  • възобновяване

От 25 май „България Еър“ започва да изпълнява по два полета на ден

Възстановяват полетите от София до Морската ни столица - 1
Снимка: М. Богданова ©

Националният превозвач „България Еър“ възстановява голяма част от честотите на полетите си между София и морската ни столица. От 25 май „България Еър“ започва да изпълнява два полета дневно между София и Варна – сутрешен и вечерен.

След 10 юни авиокомпанията ще увеличи броя на полетите си между двата града, добавяйки и трета честота в удобен следобеден час. Първият следобеден полет между София и Варна по разписание ще се изпълни на 11 юни.

Паралелно с възстановяването на честотите по вътрешната линия, която е и една от най-търсените сред пасажерите, „България Еър“ продължава постепенно да зачестява полетите си и по още от редовните си маршрути, по които имаше анулации, наложени заради COVID-19 пандемията.

Авиокомпанията изпълнява всичките си полети при още по-засилени хигиенни и организационни мерки, редовна дезинфекция на самолетите и санитарните помещения в тях. Сигурността, здравето и спокойствието на пасажерите са приоритет за компанията, затова с цел превенция, „България Еър“ въведе и изискване за задължително носене на маски по време на полет както за екипажите, така и за пътниците.

Националният превозвач ревизира и актуализира постоянно полетната си програма, съобразено с регулациите в различните страни.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 психо

    8 0 Отговор
    само от София до Варна обратно няма ли?
  • 2 Доволен Пасажер

    6 0 Отговор
    Аааа, добре. Щом е Мутреър нещата са ясни. Имал съм приключения с тях миналото лято и се зарекох''Никога вече не си слагай таралеж в гащите''...никога. Така че лично на мен ми е съвсем безразлично ТИМ аджийчетата ко'шъ праат
  • 3 Порно

    2 2 Отговор
    Основния вносител на короната.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 сгур

    1 0 Отговор
    "кални бани" при Потника