Last news in Fakti

30 Май, 2020 11:25 1 524 2

Решават кога започват конференциите и изложенията

  • конгреси-
  • изложения-
  • конференции-
  • борисов-
  • среща-
  • българско конгресно бюро

Премиерът Борисов се срещна с представители на Българското конгресно бюро

Решават кога започват конференциите и изложенията - 1

Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев още днес ще издаде заповед, с която ще се регламентира реда за провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари и изложения. Това стана ясно по време на провелата се днес среща между премиера Бойко Борисов с представители на Българското конгресно бюро. В срещата участваха също министърът на здравеопазването Кирил Ананиев и проф. Тодор Кантарджиев от Националния оперативен щаб.

„Пред последната седмица нивото на заболеваемост непрекъснато намалява. От данните, с които разполагат здравните власти, може да предприемем поредната стъпка за разхлабване на мерките и да се разрешат пореден тип мероприятия“, коментира Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боже, помогни ни!!

    5 0 Отговор
    Дедо Боже, изпрати некой силен мозъчен удар на този дедко дето е монтиран за Здравен министър за да има поне малко радост и в нашите души!! Това крадливо старче нагло и безпардонно краде милиони от Здравната система и никой нищо??????? Давай по-бързо, че болните намалявае рязко!!!
  • 2 волен сидеров

    2 0 Отговор
    ВИЖТЕ КАК СЕ СЪБИРАТ А НА НАС НИ ЗАБРАНЯВАТ-Е ТОВА КАКВО Е А....