Last news in Fakti

15 Юли, 2020 13:52 2 494 2

Отново полети до екзотична държава

  • qatar airways-
  • полети-
  • софия-
  • доха-
  • букурещ-
  • възобновяване

От 15 юли възобновяват полетите до Катар

Отново полети до екзотична държава - 1
Снимка: М. Богданова ©

От днес QatarAirways отново изпълнява полети от и до София. За лятното разписание са предвидени 4 полета на седмица с кацане в Букурещ. Полетите ще се реализират със самолети Airbus A320.

Цените на билетите започват от 89 EUR. След 25 октомври 2020 г. Qatar Airways възобновява предишното си разписание –11 директни полета София – Доха седмично.

„По време на пандемията, авиокомпанията стана най-големият световен превозвач, с пролетени над 50 милиона километра и прибрани над 1.8 милиона пътници у дома с около 15 000 полета. Това ни позволи да натрупаме ненадминат опит в обезпечаването на безопасни и надеждни полети,  необходими още  повече  в тези  несигурни  времена. Гарантираме  прилагането  на най-високите стандарти в новите международните летищни процедури, както и в новите мерки за безопасност и хигиена на борда. Станахме авиокомпанията, на която пътуващите от цял свят се довериха по време на тази криза и ще продължим да гарантираме най-сигурното и надеждно преживяване за нашите пътници”, каза изпълнителният  директор  на Qatar Airways Group, Акбар Ал Бакер.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ти да видиш

    2 0 Отговор
    а трябва ли да си череп или нещо пробно?
  • 2 Ахахах

    1 1 Отговор
    Боко може да носи куфарите с пачки с бюджетната компания, а не с фалконО