17 Март, 2014 19:26 1 978 0

„Табак логистик” нямало да разпространява цигарите на „Булгартабак“

  • булгартабак-
  • табак логистик

Най-вероятно ще се стигне и до съкращаване на служители, тъй като обемът на работа на дистрибуторната компания ще се свие

Един от основните дистрибутори на цигари - „Табак логистик” вече няма да доставя продуктите на „Булгартабак”, разбра Gramofona.com. Договорът на фирмата е бил прекратен, коментираха търговци, които се снабдяват с тютюневи изделия от фирмата.

„Ситуацията е неприятна, ние работим добре с „Табак логистик”, сега се оказва, че ще трябва да търсим нов доставчик за един от най-масовите цигари на пазара”, разказаха продавачи. Те подозират дългата ръка на веригата Lafka и нейния дистрибутор „Табак Маркет”, който в момента ще се превърне в единствен разпространител на българските цигари на бургаския пазар.

„Табак логистик” работи и с чужди компании, но прекратеният договор ще повлияе на бизнеса им със сигурност. Най-вероятно ще се стигне и до съкращаване на служители, тъй като обемът на работа на дистрибуторната компания ще се свие. Gramofona.com ще търси за коментар представителите на „Табак логистик” и на „Булгартабак Холдинг”. Очаквайте развитие по темата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА