22 Май, 2014 16:39 1 972 0

Сутрешният блок на bTV с нови водещи

  • btv-
  • водещи-
  • сутрешен блок

Това са Биляна Гавазова и Антон Хекимян

Сутрешният блок на bTV „Тази сутрин” ще има нова двойка водещи от 2 юни. В 6.30 ч. всеки делничен ден Биляна Гавазова и Антон Хекимян ще посрещат зрителите с усмивка, за да търсят заедно важните отговори на деня, съобщават от телевизията.

„Антон и Биляна са силни журналисти, доказали професионализма си в ефира на bTV. Те могат да се справят с всякакви теми в различни ситуации – както в студиото, така и във включвания на живо извън него. Освен това двамата имат позитивно излъчване – нещо, което е от ключово значение за екранна двойка, с която започва денят на огромна част от българските зрители”, коментира Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт” в bTV  Media Group.

Биляна и Антон заменят досегашните водещи Генка Ширекова и Константин Караджов. Генка Шикерова е на път да стане майка за втори път, а след натрупания опит като репортер и водещ, Константин Караджов продължава развитието си като продуцент в bTV Новините.

Антон Хекимян е едно от любимите лица на зрителите на bTV. Той започва професионалното си развитие в медиата през 2004 г. Десетгодишната му кариера започва като стажант репортер в „Тази сутрин”. През септември 2013 г., след горещото риалити „Африка: звездите сигурно са полудели”, става водещ на съботно–неделното магазинно предаване „Тази събота” и „Тази неделя”. Завършил е Факултета по журналистика към Софийския университет.

Биляна Гавазова има 10 годишен опит в електронни медии. Започва като репортер в Дарик радио – Шумен, след което се присъединява към екипа на Дарик радио – София, където става главен редактор Бизнес новини. В Дарик радио Биляна натрупва опит и като водещ на сутрешния блок. Присъединява се към bTV през 2010 г. година като репортер. Завършила е „История” в Шуменския университет „Св. Константин Преславски”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА